Euroalegeri 2019: Rovana Plumb (PSD) – mesaje optimiste pentru alegerile din 26 mai

Președintele PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, candidatul PSD care deschide lista pentru alegerile europarlamentare, s-a aflat în week-end în județ, la întâlniri cu electoratul dâmbovițean. Plumb a transmis mesaje optimiste pentru 26 mai, apreciind că PSD este un partid proeuropean, dar și că partidul va rămâne în picioare indiferent de situațiile prin care trece.

PSD este cel mai proeuropean partid din România. Și spun asta pentru că avem cel puțin două exemple la îndemână. În 2004, când România a intrat în NATO, PSD era la guvernare în România cu Adrian Năstase. PSD a dus România în NATO. Cine a vorbit pentru prima dată de aderarea României la Uniunea Europeană și despre necesitatea ca România să facă parte din familie europeană? Tot PSD! Atunci eram secretar de stat, iar premier era tot Adrian Năstase. S-a lucrat zi și noapte, că să nu ratăm încheierea acordului de aderarea a cărei panglică a tăiată de Băsescu. 
Vă rog să aveți încredere! Vrem să trimitem în Parlamentul European patrioți adevărați. PSD niciodată nu va vota împotriva țării, PSD niciodată nu va vorbi de rău România, pentru că ar însemna să votăm și să vorbim împotriva familiei, a prietenilor, a românilor care construiesc România. 
Avem în Parlamentul European parlamentari PNL care vorbesc de rău țara noastră, care trimit scrisori de denigrare la adresa Guvernului României. Europarlamentarii PNL au votat împotriva României. Ce înseamnă acest vot? Că au votat ca României să i se suspende dreptul de a vota legi cu impact asupra noastră. Au votat ca să i se taie României accesul la fondurile Europene. Pe 26 mai, trebuie sancționați la vot cei care au votat împotriva României! 
Indiferent de atacurile împotriva Partidului Social Democrat, indiferent de dezbinările pe care încearcă să le facă cei din opoziție, indiferent de faptul că vor să ne pună pumnul în gură, PSD vă rămâne în picioare!” a transmis președintele PSD Dâmbovița, Rovana Plumb.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro