Euroalegeri 2019: Câte mandate vrea ALDE, la Bruxelles, unde “Nu e așa o mare frăție. Fiecare țară își apără interesele”

ALDE vrea să trimită cinci membri, în Parlamentul European, conform președintelui formațiunii politice, Călin Popescu Tăriceanu. Acesta a fost prezent, vineri, 12 aprilie într-o vizită la Dâmbovița, care a cuprins mai multe societăți de producție din Târgoviște, dar și Centrul Renault de la Titu. Vizita s-a încheiat cu o întâlnire cu activul de partid, care a avut loc tot la Titu.

Într-o conferință de presă ținută cu acest prilej, liderul ALDE a declarat că formațiunea are cea mai bună listă pentru europarlamentare: „Lista noastră de candidați  apreciez că este alcătuită din cei mai valoroși oameni din partid, am pus ceea ce am avut mai bun în partid (…) care pot să ne reprezinte cu curaj, cu demnitate, cu profesionalism în Uniunea Europeană.

La nivel European nu e așa o mare frăție. Fiecare țară își apără interesele, și le susține cu forța argumentelor. Acolo contează calitatea argumentelor, poate mai mult decât în dezbaterile pe care le vedem uneori pe la noi prin Parlament unde prevalează strigătele, lozincile sau mânuțele fâlfâite prin sală. 

Am convingerea că vom putea să obținem un scor bun. Noi scontăm pe 5 mandate în viitorul Parlament European și sigur că acest prim pas reprezintă, dacă vreți, un fel de repetiție generală pentru alegerile din finele anului, alegerile prezindențiale și mai ales pentru alegerile locale și parlamentare din anul 2020”, a declarat la Titu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro