După ce au “invadat” Europa, romii noştri i-au scris lui Trump că îi fac ieftin zidul care să-i oprească pe mexicani

Dorin Cioabă, autointitulat rege internațional al romilor,  i-a scris  președintelui american Donald Trump o scrisoare în care spune  că romii sunt dispuşi  să muncească la construirea zidului dintre SUA și Mexic. Cioabă i-a făcut şi o reducere preşedintelui american, spunând că din cauza situația  financiare “foarte precară”, romii, care sunt buni meșteșugari în prelucrarea fierului, se oferă să lucreze la un preț scăzut.

“Cu ocazia învestirii dumneavoastră în funcția de Președinte al Statelor Unite ale Americii, națiunea romilor pe care o reprezint vă transmite să aveți putere în munca ce o veți depune, iar Dumnezeu să vă Binecuvânteze deciziile pe care le veți lua cu privire la pace și prosperitate la nivel internațional. Totodată doresc să vă asigurăm că națiunea pe care o reprezint vă poate sprijini în proiectele dumneavoastră; iar prima ofertă de colaborare pe care o lansăm este aceea de a executa, împreună cu membrii etniei, zidul dintre America și Mexic. Oferta de execuție este la un preț scăzut datorită faptului că națiunea romă nu are de lucru iar situația financiară a romilor este foarte precară. Nu în ultimul rând vă aducem la cunoștință că romii sunt buni meșteșugari în prelucrarea fierului, putând astfel executa și proiecta lucrarea pe care doriți să o realizați”, se arată în scrisoare.

Deocamdată romii nu au un răspuns de la peşedintele SUA. Acesta vrea să construiască un zid la graniţa cu Mexicul pentru a opri imigraţia ilegală.   Granița dintre SUA și Mexic are 3.100 de kilometri și acoperă diferite forme de relefier – de la deșert, la zone cu vegetație luxuriantă.  Donald Trump a afirmat că zidul va avea o lungime de 1.600 de kilometri şi 9 până la  17 metri înălţime.

Donald Trump a semnat, deja, ordinul executiv pentru a lansa operaţiunea de ridicare a unui zid antiimigraţie.

 

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro