Dinamo – Chindia se joacă de la 20:30. “Câinii” vor să se revanșeze!

Chindia va întâlni în această seară pe Dinamo București, în meciul din cadrul etapei 19, va începe la 20:30, în Ștefan cel Mare. Cu 4 înfrângeri și două remize, în ultimele 6 jocuri, Chindia va avea o misiune dificilă în această seară, la București, având un moral scăzut după înfrângerea suferită pe teren considerat propriu, cu Clinceni (2-5). Dinamo vine după o remiză cu campioana CFR Cluj și o victorie cu Iași, fiind situați pe locul 8 în acest moment (25 pct), în timp ce Chindia ocupă poziția 12, cu 17 puncte.

“Câinii” au vorbit de o revanșă, chiar și antrenorul Dušan Uhrin menționând faptul că nu uită înfrângerea suferită în tur, chiar în meciul când acesta debuta la Dinamo. Chindia se impunea cu 3-2 pe Ilie Oană, într-o atmosferă incredibilă.

Deși clubul a pus la dispoziție un autocar gratuit pentru fanii echipei, aceștia nu s-au înscris în vederea deplasării, luându-se ulterior decizia de a anula deplasarea. Foarte probabil să vedem un grup restrâns de susținători, care se vor deplasa cu mijloace personale.

Trebuie să recunoaștem că am fost vulnerabili în defensivă, cât și în poartă. Am avut construcție dar nu prea am finalizat…Poate ne vom reveni. Viorel Moldovan trebuie să găsească o soluție de redresare. Nu ne rămâne decât să ne susținem favoriții, urmărindu-i pe posturile tv sportive, peste aproximativ 3 ceasuri. Hai Chindia!

BMG


Regata

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro