Cristian Stan vrea demisia conducerii UVT din motive…liberale

Distribuie:

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a solicitat, astăzi, într-o conferință de presă demisia întregii conduceri a Universității Valahia. Stan  și-a motivat cererea pe baza unei întâlniri pe care conducerea universității a avut-o cu liderii PNL Dâmbovița. “Solicit public să ne lămurească cu privire la natura întâlnirii” a spus Cristan Stan. Acesta acuză că ar fi fost vorba despre o întâlnire cu caracter politic și scop electoral. “Sala Oxford nu a fost construită să găzduiască întâlniri politice. Solicit demisia conducerii Universității pentru un fapt de o gravitate fără precedent’ a mai spus acesta, amintind faptul că Primăria Târgoviște a fost un partener de încredere al Universității pe care a sprijinit- în proiecte pilot.

Chiar în timpul conferinței de presă, UVT a transmis un comunicat de presă în care spune că ar fi fost vorba de o vizită a consilierului de stat, Virgil Guran: “Joi, 30 iulie, Consilierul de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, Virgil Guran, a vizitat Universitatea „Valahia” din Târgoviște. Alături de rectorul universității, Laura Gorghiu, la întâlnire au mai participat președintele Senatului universitar, Constantin Pehoiu și alți reprezentanți ai conducerii universității. (…) În contextul prezentării făcută de către conducerea universității, Virgil Guran și-a exprimat deschiderea și disponibilitatea de a sprijini Universitatea „Valahia” în demersurile necesare, vizând, astfel, îndeplinirea aspirațiilor universității privind creșterea calității învățământului superior târgoviștean.”

Și conducerea Târgoviște, prin vocea lui Aurelian Cotinescu, a negat că întâlnirea, inițiată se pare de UVT, ar fi avut scop politic: “A fost inițiativa dânșilor. (reporter: a fost o întâlnire politică?) Nu facem noi destulă politică? Politică facem în sediul partidului, nu ca ei (n.r. social-democrați) în primărie”.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro