Corneliu Ștefan, oficial candidat PSD pentru CJD. Lista consilierilor, în două săptămâni

Distribuie:

PSD Dâmbovița a anunțat, astăzi, într-o conferință de presă, ca Biroul Permanent Județean a validat propunerea ca președintele organizației, Corneliu Ștefan să fie candidatul partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Validarea vine după ce BPJ hotărâse anterior, în urma unor încercări de negociere cu ProRomânia, că nu va susține un candidat care nu este membru PSD.

“În mod normal, atunci când președintele unei organizații județene și-a câștigat mandatul prin competiție, când are argumente, când are experiență, sprijinul membrilor partidului este unul clar, solid. Decizia pe care PSD Dâmbovița a luat-o în această după-amiază este confirmarea schimbării care a avut loc în partid.

Plecăm încrezători în această competiție electorală, atât în cursa pentru Consiliul Județean, cât și pentru Târgoviște și pentru primăriile din restul orașelor și comunelor. Următorul pas este validarea candidaturilor pentru CJD și primăria municipiului Târgoviște în Comitetul Executiv Național” a precizat senatorul Titus Corlățean, în cadrul unei conferințe de presă. Conform statutului propunerile pentru consilii județene și primăriile reședință de județ au nevoie de validarea CExN.

“Le mulțumesc tuturor colegilor și dâmbovițenilor care m-au încurajat pentru candidatura la Consiliul Județean.

Doresc o campanie electorală curată, cu proiecte care să aibă în prim plan dezvoltarea județului pe toate palierele. În curând voi ieși în spațiul public și voi prezenta proiectul meu, un master plan de dezvoltare, construit pe 10 piloni care va include fiecare localitate, care va include proiecte”, a declarat Corneliu Ștefan.

Organizația va stabili în două săptămâni și propunerile pentru lista de consilieri județeni. Ștefan a declarat că fiecare din cele 9 zone din județ va avea câte o propunere venită de la baza partidului.

În ceea ce îl privește pe actualul președinte CJD, Alexandru Oprea, încă membru PSD, nu se știe dacă va fi pe lista partidului. Întrebat despre parcursul acestuia politic. Ștefan a îndemnat presa să îl întrebe pe Oprea. Recent, într-o publicație locală, Alexandru Oprea a declarat ca va candida pentru președinția CJD, confirmând acest lucru și pentru Gazeta Dâmboviței, fără alte detalii.

Funcția de președinte al CJD se va alege uninominal. În 2016, sistemul a fost altul. Președinții au fost aleși de consilierii locali cu majoritate simplă. Până la acest moment și-au mai anunțat candidaturile: Sorin Ion  – PNL, Adrian Țuțuianu – PRoRomânia și Florin Grigorescu – PMP.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro