Colegiul Economic „Ion Ghica” Târgovişte, premiu de excelenţă pentru promovarea spiritului şi valorilor europene

Institutul European din România (IER), în parteneriat cu Ambasada Republicii Polone la București, a organizat astazi,  7 decembrie 2016,  conferinţa cu tema „Reforma UE și viitoarea perspectivă multianuală. Noi priorități, noi obiective? Provocări pentru țările din Europa Centrală și de Est”.

La eveniment au  participat reprezentanţi oficiali din România și din alte state membre ale Uniunii Europene, precum şi reputaţi experţi şi analişti specializaţi în domeniul afacerilor europene. 

În cadrul evenimentului a avut loc festivitatea de acordare a Premiilor de Excelenţă IER pentru promovarea spiritului şi valorilor europene, ediţia a VII-a.

În acest an, au fost aduse în atenția publicului interesat de domeniul afacerilor europene școlile și liceele din România cu rezultate deosebite în proiectul ”Școala Europeană” și Direcția Generală Învățământ Preuniversitar din cadrul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, promotorul și coordonatorul acestui proiect.

Una dintre cele (doar) șapte unitati de invatamant din tara premiate pentru  promovarea spiritului şi valorilor europene este Colegiul Economic „Ion Ghica” Târgovişte, desemnat de cinci ori  Scoala Europeana din 2004 pana in prezent, dat exemplu de reprezentantii Administratiei Prezidentiale, ai IER si ai MENCS pentru numeroasele, variatele si valoroasele proiecte europene pe care le-a initiat si derulat! 

Colegiul Economic a fost reprezentat de doamna director Ilie Suzana, doamna director adjunct Rădulescu Carmen și, din partea elevilor,  Dumitru Cristian.

Felicitari conducerii si intregii echipe a Colegiului Economic ”Ion Ghica” din Targoviste! Acest premiu este o noua confirmare a muncii si daruirii depuse in aceasta unitate de invatamant!

sursa: colegiuleconomictargoviste.wordpress.com

15284944_10209516149158098_5431438128090915299_n screenshot-2016-12-08-09-31-34-png

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro