Chindia – Petrolul, un meci cu două șuturi pe poartă… Echipele își păstrează pozițiile în clasament

Chindia a disputat azi, de la orele 15:00, partida cu Petrolul Ploiești, din cadrul etapei 24 a Ligii a 2-a, desfășurată pe Eugen Popescu. Deși ambele echipe au obiectiv declarat promovarea și fiecare își dorea victoria, scorul final a fost „alb”, 0-0. Un joc închis, disputat între careuri, cu ocazii de poartă aproape inexistente de ambele părți, în care niciuna dintre echipe nu a dorit să riște! În urma acestei remize, Chindia rămâne tot pe locul 4, cu 51 de puncte, iar Petrolul își păstrează poziția a 5-a, având 50 de puncte. Liderul Sportul Snagov se distanțează la 4 puncte de Chindia, după ce s-a impus la limită, acasă cu Brăila. Chindia a avut penalty neacordat, din punctul nostru de vedere, de o brigadă de arbitri care au avut o prestație de nivel județean…Unele faze erau judecate imediat de către central, fără a aștepta și opinia tușierului, care era foarte aproape de fază.

Asistență numeroasă și vreme foarte bună!

Susținătorii echipei noastre s-au prezentat la stadion cu două ore înainte de fluierul de start, de teamă că vor rămâne fără invitații, care au fost puse la dispoziție gratuit de către club. 6500 de spectatori au fost prezenți, iar vremea a fost foarte bună, cu aproximativ 18 grade C.

Lupii Galbeni prezenți în număr mare!

600 de ploieșteni au fost prezenți la meci, încurajându-și echipa pe toată durata partidei. Scorul final i-a nemulțumit și în momentul în care echipa a venit să-i salute, aceștia au refuzat să le răspundă, scandând : „Rușine, rușine, rușine să vă fie!” și „Demisia! Demisia!„. În prima parte a jocului a avut loc un incident, în care un suporter ploieștean, infiltrat în grupul de susținări ai Chindiei, a capturat un steag de gard, încercând să ajungă cu „trofeul” în propria tabără. Forțele de ordine au acționat și totul a fost remediat, reținând inițiatorul acestei acțiuni.

Viorel Moldovan consideră că e bun și egalul.

Antrenorul Chindiei, Viorel Moldovan, consideră că e bună și remiza, având în vedere că Petrolul s-a închis foarte bine, chiar dacă au fost dominați de târgovișteni pe plan ofensiv. Un joc neplăcut ochiului, dar precaut și închis, des întâlnit în astfel de dueluri!

Pentru Chindia vine alt meci greu, duelul cu CS Mioveni din deplasare, să sperăm că acolo ne vom impune! Componența echipei: Aioani / Martac, Șandru, Leca, Panait / Neguț, Novac, L. Mihai (84′ Rață), Șerban (72′ Mihaiu) / Florea, Cherchez (72′ Dumitrașcu). Antrenor: Viorel Moldovan.

A consemnat Bogdan Marius Gheorghe

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro