Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Campanie internă în USR! Candidații pentru un loc pe lista de Europarlamentare au venit la Târgoviște

11 din cei peste 80 de membri USR, care s-au înscris în campania electorală  internă pentru una din cele 7 poziții ale listei cu care partidul va merge în alegerile Europarlamentare, au venit ieri la Târgoviște pentru a se prezenta membrilor organizației. Alți doi au transmis mesaje video. Întâlnirea a debutat cu un moment de reculegere pentru victimele tragicului eveniment din Colectiv.

Au participat la dezbatere: Cristian Ghinea, Cristina Iurisniti, Aurora Trănescu, Lavinia Andrei, Florin Andrei, Adrian Coman,  Miroslav Tascu Stavre,  Alex Glod,  Clotilde Armand (prin mijloace video), Radu Mihaiu,  Nicu Ștefănuță (prin mijloace video), Anda Simoc, Elena Uram. Participanții au avut sesiuni de prezentare, dar au răspuns și întrebărilor colegilor. Evenimentul a fost organizat de deputatul USR de Dâmbovița, Dumitru Lupescu. La finalul lunii noiembrie, membrii USR vor alege prin vot electronic, componența listei pentru Europarlamentare. S-au putut înscrie în cursă toți membrii partidului.

Cristian Ghinea, deputat și vicepreședinte USR, a fost susținut în sală și de mama sa. Deputatul a copilărit în Dâmbovița, la Contești, acolo unde locuiește și astăzi mama sa. Aceasta a devenit membră a USR Dâmbovița. Ghinea, alături de Clotilde Armand, sunt printre membrii cu cele mai mari șanse să ajungă pe listele pentru PE.

La Târgoviște, a venit și Adrian Coman. În sală s-au aflat și părinții săi. Este singurul târgoviștean de pe listă și candidează din partea USR Diaspora. Coman a devenit cunoscut în urma procesului prin care a cerut și a obținut de la Curtea Europeană de Justiție recunoașterea, pe teritoriul României, a calității de șot pentru partenerul său, americanul Clai Hamilton. Cei doi s-au căsătorit în Belgia și locuiesc în SUA. Coman are experiență în ceea ce privește politicile europene, lucrând în trecut la Parlamentul European.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media