Bărbat desfigurat în bătaie de doi copii care nu au încă 14 ani, dar care au terorizat sate întregi din județ

Un bărbat de 46 de ani, din Potlogeni Vale, a fostdesfigurat de doi puști din Pătroaia care nu au împlinit încă 14 ani. Omul se ducea la cosit atunci când s-a întâlnit cu cei doi, care au sărit direct la bătaie cu maciucile, fără alte comentarii. Atât de rău a fost bătut, încât a ajuns de urgență la Spitalul Găești și urmează să fie trimis la Târgoviște. Nici nu mai poate vorbi din cauza loviturilor care i-au tumefiat fața.

Băieții lui Charlie și al lui Vivi Turca au înnebunit toată Valea Dâmboviței. Îi știu de frică și cei mici, și cei mari. Înarmați cu cuțite și cu alte arme albe, puștii cu sânge de infractori terorizează o comunitate întreagă. Au furat bunuri ale oamenilor, inclusiv cai și mașini, înjură și bat pe oricine le iese în cale și sunt recunoscuți pentru violența pe care o afișează în fiecare zi, scrie cronica-gaestiului.ro.

Deși polițiștii îi cunosc ca pe caii breji, încă nu pot lua nicio măsură împotriva lor. Mai au câteva luni până împlinesc 14 ani și nu răspund penal. Dosarele care li se întocmesc se clasează. Nu mai este mult însă și vor începe să dea socoteală pentru faptele lor. Cu toate acestea, victimele celor doi îi pot chema pe părinți în instanțele civile, acolo unde pot solicita și primi despăgubiri usturătoare pentru faptele ”odoarelor”.

(Fotografiile sunt publicate cu  acordul familiei)


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro