“Asasinii” domnului Țuțuianu!

Fotografie editată

Adrian Țuțuianu a ținut, miercuri, 19 decembrie, o conferință de presă, la sediul biroului parlamentar, o conferință lungă, în care a vorbit despre dușmanii săi și despre apocalipsa de după sine. Un discurs lung și plin de acuze, similar celor cu care președintele PSD, Liviu Dragnea, își delectează partidul în celebrele comitete.

Spre deosebire de cei patru asasini ai lui Dragnea, “asasinii” domnului Țuțuianu sunt îngrozitor de mulți. De la Liviu Dragnea – cel care va pierde cursa pentru Cotroceni, la Rovana Plumb –  cea plină de interese, la  Ștefănescu – cel coordonator de înregistrări denigratoare, la Oprea – cel care trebuia “ucis” prin excludere, la Cristian Stan – cel care a uitat să posteze pe facebook că Țuțuianu este mama și tata Mall-ului de la Gară, la Alin Manole  – cel care are stă și urmărește înregistrările video cu ușa Consiliului Județean ca să vadă cine îl vizitează pe senator și chiar până la publicația noastră care a scris că parlamentarul a cerut mașină și secretară, pe când el prin “secretariat și mijloc de transport” înțelegea doar posibilitatea de a se exprima de la tribuna parlamentului, Adrian Țuțuianu a vorbit despre toată lumea, într-o manieră care să-l pună  într-o aură mesianică. Un autoportret greoi al singurului om care are, în reflexia propriei imagini, “interesele județului” în sânge.

Apocalipsa din oglinda lui Adrian Țuțuianu este complexă: banii despre care a vorbit Corneliu Ștefan sunt cei mai puțini, organizația se va diviza, PSD va fi renegat în Europa, Rovana va avea un eșec electoral major la europarlamentare, în Dâmbovița, primarii se vor risipi în goană după bani, Justiția nu va funcționa corect….

Nimic din toate astea nu s-ar fi întâmplat dacă “asasinii” nu l-ar fi exclus! Și totuși, dacă s-ar fi întâmplat? Poate oglinda lui Adrian Țuțuianu să suporte constatarea simplului fapt că cimitirele politicii românești sunt pline de oameni de neînlocuit?

 

 

 

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro