Andrușcă l-ar da în judecată pe Țuțuianu, dar nu a înțeles contextul în care l-a făcut “prost” și “idiot”

foto: ziare.com

Acest ministru este atât de prost, încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el. Și are legătură cu economia următoarea: A avut o vulcanizare.” a spus Adrian Țuțuianu, despre Ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă,  la o ședință de partid din zona Găești, a cărei înregistrare a  fost făcută publică pe un post de televiziune central.

În replică,  Andrușcă așteaptă  ca Țuțuianu să explice întregul context în care l-a numit “prost” si “idiot” înainte de a-l da în judecată: Astept ca dl Tutuianu sa explice intregul context in care au fost facute declaratiile respective, precum si care sunt pasajele scoase din context si care sunt spusele sale netrunchiate. Domnia sa a spus ca declaratiile sale au fost trunchiate si scoase din context. Astept sa ma lamuresc in legatura cu acest lucru inainte de a-l da in judecata. Sunt un om decent si bine-crescut, dar ii rog pe toti cei tentati sa nu confunde toleranta mea. Totul are o limita“, a declarat Andrusca pentru ZiarTarguNeamt.ro.

“De exemplu, a sărit la mine tot de la Piatra Neamț, președintele de organizație. (Neinteligibil) …un fel de întrebare la masă acolo. Băi, lăsați-mă voi cu ale voastre, nu știu ce” -Și i-am spus Domnul…”, cum îl cheamă pe ăsta, Arsene…Dumneata să vii să vorbești cu mine la modul ăsta când oi avea rezultatele mele. Deocamdată la Neamț sunt majoritate”. Și, al doilea, ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atât de prost, încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el. Și are legătură cu economia următoarea: A avut o vulcanizare.este afirmația făcută de președintele CJD Dâmbovița în ședință. Liderul PSD Dâmbovița nu a negat veridicitatea înregistrarii dar a spus că pasajele făcute publice ar fi scoase din context.

 

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro