ALEGERI 2016: Traian Niculae – „Ţuţuianu, în nota caracteristică, dezinformează”

Mai multe afirmaţii ale liderului PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, au generat o reacţie din partea primarului oraşului Titu, Traian Niculae. Primarul a devenit ţinta atacurilor PSD, după ce a anunţat că nu va mai candida din partea acestei formaţiuni politice. Într-o scrisoare adresată cetăţenilor, Niculae spune că a plecat din PSD din cauza atitudinii preşedintelui Ţuţuianu şi că acesat încearcă să-l denigreze pentru a ridica scorul electoral al candidatului PSD.

Stimati cetateni ai orasului Titu,
Initial nu am vrut sa raspund acuzelor domnului Tutuianu care au fost preluate de presa locala, dar m-au intrebat mai multi dintre dumneavoastra de ce nu spun nimic despre aceste denigrari si despre aceste afirmatii nedemne de un presedinte de Consiliu Judetean si am decis sa lamuresc lucrurile, din respect pentru dumneavoastra.
Domnul presedinte Adrian Tutuianu afirma ca m-am plans de nenumarate ori la dumnealui in legatura cu controalele de la firmele pe care le detin si care isi desfasoara activitatea in mod corect, cu taxe platite la zi, cu locuri de munca create pentru oameni din Titu. Din rea vointa, dumnealui uita ca, de cand au fost aceste controale ANAF la firmele pe care le detin, ne-am intalnit de 4 sau 5 ori, niciodata in particular si cu atat mai putin nu i-am cerut sa intervina cu nimic, nu as face niciodata asa ceva. Doar ca i-am reprosat ca mi se pare ciudat ca aceste controale au inceput dupa inlaturarea protejatului dumnealui, Vlad Oprea din functia de viceprimar, de catre Consiliul Local. As vrea sa ii transmit pe aceasta cale domnului Tutuianu ca aceste firme isi desfasoara activitatea la vedere, nu au contracte cu statul si nici datorii la stat, deci nu am nimic de ascuns.
Referitor la afirmatiile legate de unele numiri din Politia Romana – domnul Tutuianu, in nota caracteristica, dezinformeaza si ma ataca crezand ca, astfel, il ajuta pe protejatul dumnealui in batalia electorala. Nu aveam cum sa intervin si nici nu mi-am dorit acest lucru si nu puteam sa apelez cu asa ceva, mai ales la dumnealui, despre care stiu ca nici in trecut si nici acum nu are un cuvant de spus in fata institutiei MAI. Daca la alte institutii si deconcentrate din judet si-a numit apropiatii, aici chiar nu are niciun cuvant de spus, deci nu aveam cum sa ma plang la dumnealui de anumite aspecte despre care toata lumea stie ca nu sunt adevarate.
Ii transmit domnului Tutuianu ca niciodata nu am spus ca am ceva cu Partidul Social Democrat, dar eu nu pot sa tolerez comportamentul omului Tutuianu, eu am plecat din PSD din cauza comportamentului dumnealui, este omul care m-a jignit si care, prin toate actiunile intreprinse in ultimul an nu a facut decat sa il propulseze pe Vlad Oprea pentru Primaria Titu.
In incheiere, as dori sa va mai spun, stimati locuitori ai orasului, ca de la ultima intalnire cu domnul Tutuianu din noiembrie 2015 si pana pe 5 aprilie 2016, dumnealui si-a trimis de nenumarate ori apropiatii sa ma convinga sa candidez pentru PSD la primarie, chiar si pe domnul Alexandru Oprea, directorul Companiei de Apa care acum nu rateaza niciun moment fara sa ma jigneasca, si mi-au comunicat de fiecare data ca Vlad Oprea sta prost in sondaje si ca doresc ca eu sa raman candidatul PSD.
Asa cum le-am spus si dumnealor, va spun si dumneavoastra : nu candidez pentru ca nu am loc de munca sau am nevoie de o situatie materiala, candidez din respect pentru dumneavoastra, pentru ca dumneavoastra mi-ati cerut de multe ori acest lucru si nu vreau sa va dezamagesc.
Domnul Tutuianu face declaratii doar in scop politic, pentru a ma denigra si pentru a-l ridica in sondaje pe apropiatul dumnealui, Vlad Oprea. Totusi, singura opinie care conteaza este a dumneavoastra, stimati cetateni ai orasului Titu, singurii in masura sa ma evaluati atat pe mine, cat si pe dumnealor si sa decideti in consecinta in data de 5 iunie 2016.

Va multumesc !
Cu respect,
Primar Traian Niculae

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro