Alegeri 2016: Teodora Anghelescu, primarul din Bezdead, ținta unor acuzații nefondate

Campania electorală în localitatea Bezdead îi face pe aspiranții la fotoliul de primar să vină cu acuzații scornite pe toate planurile administrației.

Recent, candidatul PSD la Primăria Bezdead și actual consilier, Toni Nedelcu, a acuzat-o, în cadrul unei emisiuni la o televiziune locală, pe actuala primăriță și candidat PNL pentru un nou mandat, Teodora Anghelescu, de decizii luate în defavoarea cetățenilor localității.

Acuzațiile nu sunt fondate, însă, pe dovezi, iar Teodora Anghelescu spune că pentru unele dintre proiectele de care o acuză că au fost în defavoarea localității a votat și el, în calitate de consilier local.

Un exemplu de acuzație pur electorală este cea privind majorarea taxelor și impozitelor locale, acuzație dezmințită de către Teodora Anghelescu, care spune că taxele se mențin la nivelul celor din 2015. De altfel, anunțul privind taxele locale este afișat și pe site-ul primăriei.

O altă acuzație este aceea că izlazul comunal ar fi fost concesionat în totalitate, iar localnicii nu mai au unde să pască vitele, lucru neadevărat, așa cum spune primarul Teodora Anghelescu, care spune că în acte există 200 de hectare libere pentru pășunat.

Consilierul local PSD mai acuză starea în care se află căminele culturale din localitate, lucru din nou bazat pe acuzații nefondate, care vin în plină campanie electorală și dezmințite de către primărița din Bezdead. Aceasta spune că, în timp ce căminul cultural din localitate se află în plină reabilitare cu fonduri prin Compania Națională de Investiții, finalizarea lucrărilor fiind întârziată doar din cauza CNI, a fost depus pe OG 28 un proiect de reabilitare și modernizare și pentru căminul de nunți de la Valea Macului, pentru care se așteaptă răspuns.

Cel de-al treilea cămin din localitate, căminul cultural din apropierea Școlii Nr.2, servește, deocamdată, ca sediu pentru o firmă comercială, cu activitate în domeniul textil, ce are ca angajate femei din localitate, și ca atelier de ceramică. Pentru activitatea derulată în acest cămin, Primăria primește chirie, bani utilizați în folosul comunității.

13267902_862849887174629_5188471277849326660_n

Dacă la criticat este foarte efervescent, în ceea ce privește activitatea sa, așa cum am aflat de la actualul edil al localității, singura inițiativă a consilierului PSD Toni Nedelcu, în cei 4 ani de mandat, a fost schimbarea denumirii pârâului Bizdidel, în Bezdedel.

De asemenea, în timp ce acuzațiile curg fără număr la adresa actualului primar, prin localitate sunt răspândite flyere electorale pe care stă scris, la loc de cinste, cu litere de-o șchioapă, cum că președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, și-a îndeplinit promisiunile în….. orașul Bezdead. Mai e mult până departe, însă, chiar dacă, pentru PSD, Bezdead este deja oraș.

Citește și Dovada cea mai bună că PSD s-a ținut de cuvânt e orașul… Bezdead!

bezdead

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro