ALEGERI 2016: Organizația de femei a UNPR vrea un program pentru tinerele instituționalizate

Distribuie:

Monica Paduru, președinta Organizației de femei a UNPR Dâmbovița, vrea să propună un program de care să beneficieze tinerele din sistemul instituțional, fie minore, fie tinere mame. Aceasta a atras atenția asupra recentului caz în care o tânără din Centrul Floare de Colț din Târgoviște a fost victima unui viol în grup. Panduru crede că  sistemul poartă o mare parte din vină, în acest caz.

“Aceste tinere au nevoie de consiliere, de educație, de creșterea responsabilizării față de relațiile cu societatea și de o protecție. Să simtă că alături de ele este cineva. Poate că nu este aplecare suficientă din partea instituțiilor față de nevoile lor.  Acestă tânără  nu a fost suficient supravegheată, consiliată, responsabilizată. Din punct de vedere al responsabilizării, a avut o carență, de aceea s-a și întâmplat ceea ce s-a întâmplat. Trebuie lucrat la apropierea de tineri. Va fi un obiectiv prioritar pentru femeile din UNPR” declară liderul UNPR.

Monica Panduru candidează pe listele UNPR Dâmbovița pentru Consiliul Județean. Ea ocupă locul 2 eligibil. Este jurist și nu a mai fost implicată politic.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “ALEGERI 2016: Organizația de femei a UNPR vrea un program pentru tinerele instituționalizate

  • 28 aprilie 2016 at 1:43
    Permalink

    La ce zâmbet are putin ii pasă de aceste fete si femei. Vorbe multe, fapte putine. In timp ce femeile sunt bătute, abuzate din toate punctele de vedere, care unul gaseste sa arunce cate un cuvant despre situația nefastă în care se afla un bun procent din partea femeilor din Romania. TOTUL PLEACĂ DE LA EDUCATIE. Suntem un popor de needucati, nesimțiți. Acesti oameni nu au nevoie de cuvinte, ci de fapte asa ca daca tot nu ii intereseaza pe unii câți bani cheltuie mai bine ii donează prin diverse forme acestor femei si copile. Ma îndoiesc ca va face asta! Plecați dr****** acasa daca va doare in dos de adeveratele probleme ale societatii. Avem nevoie de educatie de calitate, avem nevoie de consiliere educațională si psihologica adevarata in scoli, avem nevoie sa ajutam familiile sărace sa iasă din impas prin alocarea de fonduri catre acestia dar nu pe degeaba, scoala sa fie scoala, copii sa fie protejați, vreau o tara ca afara, vreau oameni deștepți la conducerea țării nu am nevoie de dobitoci. Educatie, sanatate, reducerea birocrației in sistemul sanitar, cantite pentru săraci deschise de biserici, ajuroare catre nevoiași de la biserici. Desigur, e febra alegerilor, o sa iasă alți prosti, nu ca ar avea vreo legătură prea mare cu sănătatea si educatia, dar prefer sa iasăo elita de oameni cu ceva in tartacuta

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro