ALDE Dâmbovița, despre dosarul lui Tăriceanu: “Este clar că a început campania electorală”

Deputatul de Timiş, Marian Cucşa, preşedintele ALDE Timiş  şi vicepreşedinte al Comisiei SRI în Parlamentul României şi vicepreşedinte al ALDE a participat astăzi la conferinţa de presă a acestei formaţiuni politice din judeţul Dâmboviţa, alături de preşedintele ALDE Dâmboviţa, Petre Ionel şi de consilierul local municipal, arhitectul Dumitru Barbu. Au fost abordate subiecte de interes din plan naţional, dar şi local.

Cei doi preşedinţi de filiale judeţene ALDE, de la Timiş şi Dâmboviţa, respectiv Marian Cucşa şi Petre Ionel, şi-au exprimat punctele de vedere vizavi de ceea ce i se întâmplă liderului lor de partid, preşedintelui Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu. „Fiecare cetăţean care vrea să analizeze obiectiv situaţia poate să tragă o concluzie foarte simplă… La o distanţă de zece ani, de când a fost premier Călin Popescu Tăriceanu,  să scoţi o invenţie de dosar, cu o presupusă luare de mită, în condiţiile în care contractul Microsoft s-a semnat înainte de a fi premier Călin Popescu Tăriceanu, iar facturile s-au plătit de către Emil Boc… Deci, Călin Popescu  Tăriceanu nu a semnat nicio factură de plată. Deci să vii cu o invenţie de genul acesta este clar că a început campania electorală, iar vârful de lance al opoziţiei se pare că este Klaus Iohannis… Din ce vedem, dar şi datele din sondaje ne arată că preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu este favorit, în opinia românilor, dar şi a noastră, de a prelua funcţia de preşedinte şi a reprezenta România aşa cum se cuvine. Nu este străin acest atac la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu. Au încercat cu acel dosar de mărturie mincinoasă, care s-a finalizat cu achitare pentru că nu exista fapta, iar acum au scos o altă invenţie tocmai pentru a-l denigra şi a încerca cumva să-l intimideze”, a precizat astăzi la Târgovişte, deputatul Marian Cucşa, preşedintele ALDE Timiş.

La rândul său, preşedintele ALDE Dâmboviţa, Petre Ionel a ţinut să menţioneze: „Pentru mine, demersul DNA este o ruşine pentru faptul că după 10 ani s-au trezit că au elemente noi… S-au gândit că dacă nu au reuşit cu un dosar, să încerce cu altul şi probabil că până la alegerile prezidenţiale… vor mai fi şi altele.” Despre luptele interne din PSD şi riscul Alianţei PSD – ALDE de a pierde majoritatea parlamentară, Marian Cucşa a punctat următoarele… „În momentul de faţă majoritatea parlamentară este consolidată. La Camera Deputaţilor suntem cu doar câteva voturi peste jumătate, dar consider că aceste conflicte din interiorul PSD ar trebui să se rezolve cât mai rapid şi cât mai pragmatic astfel încât guvernarea să nu fie afectată, iar românii să beneficieze de măsurile guvernamentale… şi să facem ceea ce am promis”.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “ALDE Dâmbovița, despre dosarul lui Tăriceanu: “Este clar că a început campania electorală”

 • 9 noiembrie 2018 at 6:25
  Permalink

  auzi, mă, nenorociții se găsiră tocmai la aniversarea/comemorarea ultimei mari manifestații anticomuniste din 8 noiembrie 1945, să-i mai deschidă unul din dosarele aflate în stocul întîiului leberal al țării, C.A.C. Popescu-Tăriceanu…
  preventiv luați un prof de cînt să vă învețe “Sună toaca prin toată Doftana”
  hai, pa!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro