AFIR și MADR au demarat Caravana PNDR 2020

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) impreuna cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) deruleaza in perioada 01 iulie –  02 decembrie 2015 Caravana PNDR 2020.
In contextul lansarii, incepand cu luna aceasta, a unor noi masuri aferente PNDR 2020, din cadrul Subprogramului pomicol, domnul ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, va insoti Caravana pe parcursul celor 5 luni de derulare a acesteia.
Caravana se va realiza sub forma unei campanii nationale de informare si promovare a Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR), precum si a Retelei Nationale de Dezvoltare Rurala (RNDR), pentru perioada 2014-2020 prin prezentarea masurilor de finantare disponibile prin noul program, precum si a sarcinilor concrete ale RNDR.
In cadrul Caravanei vor fi sustinute cate patru conferinte de informare PNDR 2020 si se vor realiza cate doua vizite la proiecte identificate ca exemple de buna practica finantate prin PNDR 2013. Astfel, rezulta un total de 164 de conferinte si 82 de vizite de lucru la care vor participa aproximativ 32.000 de persoane.

Conform calendarului Caravanei, in perioada 9-10 iulie, au fost programate actiuni de informare, concretizate prin conferinte si vizite de lucru, la nivelul judetului Satu-Mare. Mai mult decat atat, in cadrul acestor evenimente, estimam participarea a aproximativ 600 de persoane, din randul beneficiarilor, potentialilor beneficiari, multiplicatorilor, actorilor locali, precum si a reprezentantilor media.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro