Adrian Țuțuianu a anunțat ca va contesta decizia de excludere din PSD – Declarații după Cex

Foto: captura Digi TV

Adrian Țuțuianu a anunțat, imediat după votul de Cex, că va contesta decizia de excludere din partid, pentru delict de opinie, după o consultare cu organizația dâmbovițeană: “Decizia nu o iau singur. O să mă consult cu colegii mei din PSD Dâmbovița, parlamentari, consilieri locali, consilieri județeni, primari, oameni care mi-au fost alături, pentru că sunt foarte mulți. Sunt convins că își pun foarte multe întrebări. Și voi decide ce avem de făcut. Două lucruri vreau să fie foarte clare: a vorbi despre problemele unui partid nu înseamnă a fi împotriva partidului. Și doi: niciodată nu am sprijinit vreo acțiune împotriva partidului Social Democrat. Și asta se poate vedea din tot ce am făcut eu în ultimii doi ani de zile.” a spus Adrian Țuțuianu la ieșirea de la Cex.

Acesta a apreciat și că partidul se îndreaptă într-o direcție greșită, dar și că decizia de excludere nu înseamnă că el nu a avut dreptate: “În PSD este sancţionat delictul de opinie. E o greşeală majoră. Nu am văzut astăzi  pe cineva, decât timid, să condamne faptul că cineva a fost înregistrat în interiorul partidului (…) Nu mi-am propus să ascund lucrurile care nu merg. Am avut nemulțumiri față de Programul de Guvernare în general. Am foarte multe nemulțumiri față de ceea ce am promis dâmbovițenilor și nu am reușit să facem în acești doi ani de zile de guvernare. Cred că partidul se îndreaptă într-o direcție greșită. Și mai cred că un vot nu înseamnă că cei care au pierdut, cum suntem noi astăzi, nu înseamnă că nu au dreptate.”

Cex a votat, cu 53 de voturi pentru și 9 împotrivă, excluderea lui Adrian Țuțuianu și a lui Marian Neacșu. Sunt singurii împotriva cărora s-a luat această decizie radicală. Adrian Țuțuianu împlinea, în această lună, 20 de ani de la înscrierea în PSD.


Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:


Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro