Tortul Marina, un nou produs Happy Day, selectat în urma unui concurs de rețete

Pentru aceste sărbători, târgoviștenii pot alege noul produs Happy Day – Tortul Marina, cu aromă de portocale. Apreciata Cofetărie târgovișteană a organizat, și în acest an, concursul, devenit deja de tradiție, de rețete de torturi și prăjituri cu care dâmbovițencele își răsfață familiile. În acest an, specialiștii cofetăriei au ales două rețete câștigătoare, care au fost premiate cu câte 400 de euro și care vor fi, de acum, produse de Happy Day. Una dintre acestea este Tortul Marina.

Tortul Marina este rețeta dâmbovițencei Mariana Camelia Banu (foto centru). Doamna mărturiește că are o pasiune pentru prăjituri, ale căror rețete le inventează și reinventează de la 14 ani. Primii fani ai doamnei au fost membrii familiei, apoi clienții societății la care a lucrat, dar ulterior i-a bucurat cu dulciurile ei și pe străini, lucrând  în Israel.  “E o pasiune. Singură mă gândesc fiecare cu ce ar merge blaturile, cremele. Le asortez cum cred că e mai bine” spune câștigătoarea concursului Happy Day. Premiul a ajuns tot în bucătărie, valorificat într-un mixer profesional care să o ajute pe mai departe.

Până la o nouă rețetă, Tortul Marina este disponibil, la comandă, în Cofetăria Happy Day, strada Constantin Brâncoveanu, nr.54, Târgoviște, telefon 0730 084 279, facebook: www.facebook.com/cofetariahappyday.ro/Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro