Berăria “Vlad Țepeș” reduce cu 50 % prețul băuturilor, la toate meciurile naționalei de fotbal! Hai, România!

Fii suporter al echipei naționale, la Berăria “Vlad Țepeș”! Începând cu meciul de mâine, 9 noiembrie, când tricolorii întâlnesc echipa națională a Turciei, într-un meci amical, Berăria “Vlad Țepeș” din Parcul Chindia al municipiului Târgoviște îi așteaptă pe suporteri cu o reducere de 50% la toată gama de băuturi alcoolice din meniu. Suporterii vor putea viziona partida pe LCD-urile restaurantului.

Susține-i pe tricolori,  alături de prieteni, la Berăria “Vlad Țepeș” și plătești jumătate din prețul băuturilor între orele 19:00 – 23:00. Berăria “Vlad Țepeș” va menține această ofertă pentru toate meciurile echipei naționale de fotbal a României. Hai, România!

Berăria „Vlad Ţepeş” Târgovişte menține totodată și oferta pentru  mâncarea comandată la domiciliu sau la birou. Orice comandă telefonică din meniul restaurantului ( pe care în puteţi accesa AICI sau pe pagina de facebook a Berăriei), are o reducere de 50%. Oferta este valabilă de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 17:00,pentru comenzile de minimum 30 de lei. Comenzile se primesc la telefon 0754434120 sau 0731763363.

Nu ai timp sau chef să găteşti? Ai musafiri neaşteptaţi? Nu poţi pleca de la birou pentru pauza de masă? Berăria „Vlad Ţepeş” are soluţia!  50% reducere la orice comandă de minimum 30 de lei.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro