ortooxacell kiss2022.gif Flax

Iarnă grea şi pentru animalele sălbatice! Lupii au dat iama într-o stână de oi

O haită de lupi au ucis mai multe oi într-o stână din comuna Brebu, aflată în nord vestul judeţului Prahova. Imaginile cu animalele ucise au fost făcute publice de AVPS Câmpina, după ce proprietarii animalelor au cert ajutorul asociaţiei. În localitatea Brebu, mare parte din populaţie se ocupă cu creşterea animalelor. Multe gospodării sunt izolate, … Citește mai mult

Ciobanii din Bucegi nu le mai fac față urșilor, care atacă turmele de animale fără milă

 

Nu mai au somn noaptea din cauza urșilor care dau târcoale turmelor de vaci și oi! Ciobanii din  Bucegii dâmbovițeni spun că de câteva zile mai mulți urși dau târcoale stânelor. Oamenii fac de pază și la fiecare zgomot pe care îl aud asmut câinii și strigă cât pot de tare.  Lui Nea Nuțel, așa cum îl știu toți cei care ajung în zona Muntelui Zănoaga,  în doar 48 de ore  urșii  au reușit să-i fure două vaci și patru oi. Omul spune că cel  mai probabil urșii sunt aduși și eliberați  în această zonă, pentru că se apropie foarte mult de stână.

Jandarmul care a spart geamurile primăriei Gura Foii, a recidivat! A dărâmat astăzi, cu tractorul, stâna primarului

Circ total astăzi, la Gura Foii, unde unul dintre săteni, Ilie Drogos Nicolae, fost angajat al jandarmeriei bucureştene, a făcut un scandal de zile mari. Bărbatul este recidivist în deranjarea ordinii publice şi distrugere.