ortooxacell kiss2022.gif Flax

Coiotu: „Romanța a avut mereu loc în inima mea!”

alin dinca coiotul

Festivalul Național de Romanță Crizantema de Aur începe cum nu se poate mai frumos – cu un omagiu adus romanței de una dintre cele mai sensibile voci pe care le-a dat Târgoviștea lumii. Alin Coiotu’ Dincă a vorbit la emisiunea Rock Around the Talk, a lui Horia Ghibuțiu, la ROCK FM, despre dragostea sa pentru … Citește mai mult

Târgovişteanul Alin Dincă, solistul Trooper, propunere inedită pentru reformarea partidelor din interior

Alin „Coiotul” Dincă, solistul vocal al Trooper, dar şi realizator Rock FM, o voce tot mai puternică împotriva corupţiei  şi în sprijinul societăţii civile din România, lansează o soluţie inedită pentru reformarea clasei politice. Alin a postat pe pagina sa de facebook o înregistrare în care propune celor care sunt în stradă, dar şi celor … Citește mai mult

RECORD: Noul videoclip Trooper a adunat peste 7000 de vizualizări în 24 de ore de la lansare

Videoclipul piesei „Voodoo”, ce dă titlul ultimului album al formaţiei rock, a fost vizualizat de mai bine de 7000 de ori pe METALHEAD, Bestmusic şi 220. “Nu avem cuvinte să vă mulţumim! Sunteţi cei mai devotaţi „prieteni” pe care îi poate avea o formaţie de rock! Sufletul nostru este al vostru în totalitate”, a fost mesajul lui Alin “Coiotu” Dincă, solistul Trooper.
Recordul târgoviştenilor cu cel mai vizualizat videoclip lansat de o trupă românească în 24 de ore de la lansare aminteşte de cota videoclipului Metallica, “The Day That Never Comes”, care în 2008 a reuşit să strângă peste 9000 de vizualizăti în 24 de ore.

Videoclipul piesei „Voodoo”, ce dă titlul ultimului album al formaţiei rock, a fost vizualizat in 24 de ore ,  de mai bine de 7000 de ori pe METALHEAD, Bestmusic şi 220.