Preşedintele PNL Dâmboviţa: „Am promis că mă voi ocupa să realizăm şi noi un obiectiv important, cel puţin unul… ”

„Cine se aşteaptă să putem facem în foarte scurt timp, ce nu s-a făcut în 30 de ani, greşeşte total”

 

 

Liberalii vor un mandat întreg, de 4-5 ani, pentru a pune la punct infrastructura rutieră a judeţului Dâmboviţa! Pentru că în prezent au un mandat limitat, de doar câteva luni, liberalii care au preluat puterea în România, în urma moţiunii de cenzură care a dus la prăbuşirea Guverulului PSD, spun că nu-şi pot asuma proiecte importante pe termen lung, decât după ce vor câştiga alegerile locale şi pe cele  parlamentare de anul viitor! Cu privire la realizarea drumului pe 4 benzi de la Bâldana  la Târgovişte şi în continuare modernizarea acestuia până la Sinaia, un vis mai vechi… şi neîmplinit al dâmboviţenilor, dar şi despre alte drumuri naţionale importante din judeţ care îşi aşteaptă rândul la reabilitare,  preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran a declarat recent la Târgovişte că trebuie să fie întrebat peste 5 ani despre materializarea acestor  investiţii… Să sperăm că nu va pleca de la şefia PNL Dâmboviţa până nu-şi va duce promisiunea până la capăt, mai ales că domnia sa este de fel din judeţul Prahova.

 

„Vă spun ce avem de gând să facem în privinţa drumurilor naţionale, aici, dar nu în 7-8-10 luni cât o să mai fie guvernarea actuală, ci câştigând din nou şi intrând în guvernarea viitoare, pentru că nu-mi place să mint. Cine povesteşte că în 7-8 luni facem minuni, minte. Vrem să facem aşa, dacă vom avea guvernarea şi o să mai trăim sper toţi…  să mă întrebaţi peste 5 ani dacă e aşa sau nu. De la Bâldana să venim pe 2 benzi până la Târgovişte, de la Târgovişte să modernizăm până la Sinaia, pentru că nu se poate… este greu să mergi pe două benzi până la Sinaia, pentru că sunt probleme. Anul acesta cred că va intra primul drumul de la Bâldana la Titu, pe două benzi, pentru că acolo, într-adevăr, s-a mai mişcat câte ceva, există proiectări, chiar şi la exproprieri, deşi e mai simplu de făcut. După aceea avem în plan modernizare de la Titu la Găeşti şi Centura Găeştiului. Dacă reuşim lucrurile astea, eu pot să spun  că am mişcat ceva în 5 ani de zile de guvernare…

 

Şi drumul spre Câmpulung Muscel, modernizare, şi acesta este important. Dacă s-ar face lucrurile acestea am degreva puţin înghesuiala de pe Valea Prahovei, mă refer la partea Câmpina – Comarnic… De-abia s-au numit doi secretari de stat la Ministerul Transporturilor. Cine se aşteaptă să putem facem   în foarte scurt timp, ce nu s-a făcut în 30 de ani, greşeşte total. În ultimii 5-6 ani, cât am avut şi miniştri  de pe aici, am avut vreun obiectiv important realizat, pentru că eu nu-mi aduc aminte? Cu toate că am avut şi 2 miniştri la un moment dat, din acelaşi partid, şi miniştri importanţi. Deci am promis că mă voi ocupa să realizăm şi noi un obiectiv important, cel puţin unul… ”, a declarat preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran în cadrul unei conferinţe de presă de la partid.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro