„Adevărul” îl dă pe Adrian Țuțuianu cu prima șansă de a prelua șefia MAI

Cotidianul „Adevărul” publică în această seară informații, pe surse, conform cărora Carmen Dan, actualul ministru al Internelor, va fi revocată din funcție până la CEX-ul din 29 ianuarie. Conform surselor citate de „Adevărul”, președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, are cele mai mari șanse de a prelua această funcție. Un alt favorit este Gabriel Vlase. Adrian Țuțuianu ar fi vizat acest portofoliu și după victoria din alegerile generale din 2016, când a organizația obținut cel mai mare număr de voturi din țară. Țuțuianu nu a avut loc în Guvernul Grindeanu, dar a făcut parte pentru o perioadă foarte scurtă din Guvernul Tudose, nu la MAI, ci la Ministerul Apărării. Țuțuianu a demisionat din această funcție, la originea demisiei stând chiar Liviu Dragnea. Recent, Țuțuianu a declarat că președintele partidului era deranjat de faptul că liderul de la Dâmbovița avea o imagine bună.

În această dimineață, prin vocea vicepreședintelui Corneliu Ștefan, PSD Dâmbovița a anunțat că este de partea lui Tudose în chestiunea restructurării Guvernului.  Noul executiv ar urma să aibă doar 19 portofolii, nu 26 cât are în prezent.

Alt nume favorit pentru MAI este, conform „Adevărul” și Gabriel Vlase, dat ca sigur atât în Guvernul Grindeanu, cât şi în Guvernul Tudose, dar de fiecare dată s-a opus Liviu Dragnea. Un alt nume vehiculat este cel al lui Claudiu Manda, preşedintele Comisiei de control SRI şi partenerul Liei Olguţa Vasilescu.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro