Un dâmboviţean cerea bani ca să angajeze oameni în SRI!

La data de 06 octombrie a.c., procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița a întocmit rechizitoriul şi a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului D.I. pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influenţă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 291 C.P.
Cercetările au fost efectuate de ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciului Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa, în baza ordonanţelor de delegare emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.
În fapt, în perioada 2014-2015, D.I. a pretins si primit de la două persoane, S.G. şi S.A., denunțătoare în cauză, suma totală de 37.500 lei în schimbul promisiunii că, prin intermediul unor cunoştinţe ale sale din cadrul S.R.I. Argeş, îl va angaja pe S.A. la această instituție.
Urmare a denunțurilor formulate de S.G. şi S.A. și în baza ordonanţei de delegare emisă în cauză, la data de 17.09.2015, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Serviciul Judeţean Anticorupţie Dâmbovița au efectuat o activitate de percheziţie domiciliară la reşedinţa inculpatului D.I.
Faţă de D.I. a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

BIROUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE DGA


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro