Un bărbat din Raciu s-a sinucis, lăsându-se călcat de maşină

                                                                                                                                                    foto: cronica-gaestiului.ro

 

Un bărbat de 42 de ani din Raciu a sfârşit într-un mod crunt azi-noapte, călcat de o maşină pe DN 72, în dreptul localității Şuța Seacă.

Bărbatul a băut o bere la un magazin de pe DN şi a plecat, spunându-le cunoscuților că are ceva de făcut. La câțiva zeci de metri distanță, s-a aşezat pe carosabil şi a aşteptat să fie lovit de o maşină, lucru care s-a şi întâmplat.

O şoferiță din Viişoara spune că nu l-a văzut pe bărbat întins pe carosabil, a trecut peste el şi şi-a continuat drumul, neştiind ce a lovit maşina. Bărbatul a murit pe loc.

Conform unor surse, acesta încercare să-şi pună capăt zilelor şi sâmbătă, când a vrut să se înece într-un râu, fiind salvat de un grup de tineri.

Vecinii bărbatului spun că acesta era un om liniştit, dar era împovărat de griji şi de lipsa banilor, provenind dintr-o familie cu posibilități materiale reduse.

Bărbatul nu avea serviciu şi muncea cu ziua pe la localnici. Aceştia ştiau de intențiile sale de a se sinucide, bărbatul spunând des că se va îmbrăca într-un costum şi se va aşeza pe calea ferată, dar toată lumea a crezut că sunt vorbe spuse la supărare şi că nu-şi va duce la capăt acest plan.

Ȋn urma accidentului, pe numele femeii care a lovit cu maşina bărbatul s-a deschis un dosar de ucidere din culpă, în cadrul căruia poliția face cercetări.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro