PSD și PNL Dâmbovița se “bat” pe primari! Ei sunt cheia localelor

Distribuie:

Primarii sunt “comoara” la care se raportează zilele acestea atât social democrațiii, cât și liberalii din județ. Primii  se bazează pe 68 de primari, din cele 89 de localități. Dar sunt semne că unii vor mai migra către PNL. Au făcut-o deja primarii din Costești Vale și Odobești. Pe listă este și primarul comunei Răscăieți, dar și alții. În schimb, către PSD a venit edilul liberal din Ulmi. Chiar dacă PSD deține cea mai mare “zestre” de primari, social democrații nu pot trece cu vederea racolarea unora dintre ei, în condițiile în care în joc e președinția CJD.

Un schimb de replici prin comuncate de presă arată tensiunea relațiilor dintre cele două formațiuni pe tema racolării edililor. Iar campania electorală nici nu a început…

PSD Dâmbovița. 2 august

“Guvernul Orban și liberalii continuă campania de mituire și santaj a primarilor PSD Dâmbovița. Stăpâni peste vistieria țării, liberalii au ajuns să promită fonduri de la guvern în schimbul trecerii primarilor de la PSD la PNL.

Dacă primarii social-democrați refuză mita, aceștia sunt amenințați cu tăierea viitoarelor finanțări atât de necesare proiectelor pe care le au în desfășurare.

Șantajul acesta trebuie să înceteze!

Liberalii anunțau încă de la începutul anului că nu-i vor primi în partid pe primarii care sunt în PSD.

Când au fost liberalii serioși? Atunci sau acum când au declanșat o amplă campanie de racolare a primarilor PSD?

Acum șantajul, cumpărarea sau trădarea sunt cauze nobile?

Ludovic Orban le spunea românilor că nu acceptă în filialele PNL niciun primar PSD, dar acum îi șantajează, îi amenință și îi condiționează pentru a trece în barca liberalilor.

„Prima decizie este ca președinții organizațiilor județene, acolo unde nu există, conform sondajelor de opinie, candidați care să rezulte că au șansa de a câștiga, să-și asume răspunderea candidaturii fie la primăria municipiului reședință de județ, fie la președinția consiliului județean. De asemenea, a doua decizie este ca în alegerile locale PNL să nu primească ca și candidat la funcția de primar niciun primar care este astăzi în PSD”, a precizat Ludovic Orban. (03.02.2020 https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ludovic-orban-pnl-nu-va-sustine-la-alegerile-locale-niciun-actual-primar-psd-1254441)

Cert este că Orban și Iohannis au coborât nivelul politicii la cel mai de jos nivel de după 1989.

Declarațiile sforăitoare ale acestora legate de ,,România normală” sunt doar minciuni aruncate în goana lor după voturile românilor. Aceștia demonstrează acum că și-au mințit alegătorii și că sunt dispuși să facă orice pentru a nu pierde viitoarele alegeri.”

PNL Dâmbovița. 3 august.

“Jale, nevoie mare!              

Corul de bocitoare al PSD își arată din nou măiestria în spațiul public unde, pe voci din ce în ce mai stridente și înlăcrimate, se tânguie aproape ritualic că ,,vezi, Doamne, PNL nu se mai oprește din furat primari PSD!”  

Trist, domnilor de la PSD! Trist! 

Erați în căutarea unui slogan de campanie și l-ați găsit? PNL fură primarii PSD!                

Chiar atât de mic este orizontul dumneavoastră?                    

Doar atât ați înțeles din ceea ce se întâmplă în jurul vostru?

Pentru voi primarii sunt niște marionete care pot fi mânuite și furate de oricine, oricând? 

Sau sunt proprietatea vreunui partid și atunci partidul dispune în mod discreționar de ei?  

Dacă la ultimele doua întrebări ați răspuns cu ,,DA” vă anunțăm, dragi colegi, că aveți o mare problemă când vă raportați la realitate!    

Primarii NU sunt proprietatea nimănui, iar dacă la sfârșitul unui mandat și-au făcut o analiză a  activității lor și a nevoilor comunității și au decis că pentru un NOU ciclu electoral să se alăture echipei PNL, să știți că nu înseamnă că sunt lași, hoți sau trădători!                            

Oamenii nu se schimbă peste noapte iar invectivele pe care le aruncați asupra lor se răsfrâng asupra întregii comunități!                       

Lăsați comunitățile să-i judece prin vot, nu dumneavoastră!               

În ceea ce privește “șantajul, amenințările și mituirea” îi consiliem gratuit,  doar de data aceasta, pe distinșii noștri colegi de la PSD și îi sfătuim să se adreseze altor organe ale statului dacă au asemenea informații!      

P.S. Cât de fariseic să fii să vorbești de racolări de primari înainte de depunerea candidaturilor  când, în 2014 prin OUG 55, sub ,,măreața gândire” a președintelui PSD, Victor Viorel Ponta, ați denaturat votul din 2012 al multor comunități și, la jumătatea mandatului, ați adus cu arcanul primari în PSD?”

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro