O noua activitate de informare, organizată de structura de prevenire a criminalității la Pucioasa, în colaborare cu efective de la Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița

Distribuie:

La data de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu efective de la Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, au organizat o sesiune de informare a personalului de la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor “Speranţa” din Pucioasa.

Temele abordate au vizat în principiu prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului și a înșelăciunilor, îndeosebi a celor prin metoda “împrietenirii”.

Polițiștii le-au prelucrat prevederile Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor și le-au prezentat o serie de măsuri pentru protejarea bunurilor personale și a celor de la locul de muncă.

Specialiștii de la Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița au informat personalul cu privire la principalele atribuții de serviciu, legislația în vigoare și răspunderea penală în legătură cu infracțiunile de corupție.

Activitatea s-a încheiat cu distribuirea de materiale informativ-preventive

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro