MORENI: Se vor strânge semnături pentru un referendum de demitere a primarului

O inițiativă a USR PLUS Moreni, care se negociază zilele acestea și cu alte partide, țintește strângerea de semnături pentru demiterea primarului Constantin Dinu. Este vorba despre un demers bazat pe nemulțumirea generată de starea socio-economică a orașului și lipsa unor proiecte importante de infrastructură. Pentru ca să se ajungă, însă, la referendum, e nevoie de aproximativ 5000 de semnături, adică 30% din populația cu drept de vot. Asta în condițiile în care Constantin Dinu a fost ales primar pentru un nou mandat cu doar 2174 de voturi.

Totuși, USR PLUS Moreni consideră că strângerea de semnături este un demers care să trezească autoritățile locale din indiferență față de nevoile reale ale municipiului.

Recent, pe pagina de facebook a primăriei Moreni a apărut anunțul privitor la construirea unui nou sediu de primărie. Anunțul a stârnit însă reacții negative printre locuitorii orașului.

  “Cred că vine bine în contrast cu câinii comunitari, cu animalele lăsate libere prin oraș și cu starea foarte proastă a drumurilor, a rețelei de apă și canal etc. Poate faceți publică și valoarea proiectului, să fie informați și cetățenii cu privire la suma alocată pentru confortul propriu, corelat cu “neperformanța” administrației locale!”

“Asta ne trebuie nouă. Noi nu avem locuri de muncă, nu avem o structură adecvată, traiul în acest oraș este vai de mama lui și nouă ne trebuie o primărie ca “în altă țară” . Totuși, există și o parte bună, mai multe rude din anturajul “primariei” vor beneficia de locuri de muncă plătite cu “salariul minim pe economie”, sunt doar două dintre sutele de mesaje lăsate pe pagina de facebook a primăriei, semn că lucrurile nu merg în direcția bună. Vom vedea, însă, dacă morenarii își doresc, cu adevărat, o schimbare radicală la nivelul administrației, având în vedere numărul mare de semnături pe care le solicită, în astfel de cazuri, prevederile legale.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro