Marian Aioani, anii de performanțe nu pot fi umbriți de o secundă greșită! Mergem înainte!

De-a lungul timpului, am văzut pe vechiul Eugen Popescu tot felul de oameni frustrați, care nu veneau la meci pentru a se bucura de fotbal, ci doar să înjure jucătorii!

Am văzut oameni care râdeau copios la înjurăturile “speciale” ale unora, fapt care-i făcea pe bravii “strigători” să fie și mai înverșunați! Era momentul lor de glorie…Pe Eugen Popescu, ca și în restul țării, vin și cei care-și varsă toate problemele, își eliberează toate frustrările, amestecându-se printre adevărații iubitori de fotbal!

Acum, frustrații s-au mutat în mediul online, că pe stadioane încă n-avem voie…Continuă să facă ce știu ei mai bine! Mai sunt și acei puțini, minoritarii acestei secțiuni, care poate au mai scăpat câte o vorbă rea din dorința de descătușare, de menținere matematică în Liga 1 cu câteva etape înainte. Mulți se gândesc la asta dar eu sunt convins că terminăm pe primul loc grupa de playout!

Marian Aioani, ești unul din cei mai importanți jucători ai actualului lot și nu numai, chiar dacă ești foarte tânăr! Știu că din dorința prea mare de a evolua până la final, simțind că poți “închide” poarta și implicit de a ajunge la 6 meciuri fără gol primit, ai refuzat să ieși din teren, după accidentare. Asta înseamnă să fii un adevărat luptător! Sper totuși că ai învățat din această experiență că în avantajul echipei trebuie să se ia cea mai potrivită decizie, la momentul când se impune. Până la urmă, suntem pe primul loc, cu un avantaj provizoriu de 6 puncte! Nu am retrogradat din cauza acelei degajări ratate, într-un meci sunt și astfel de momente…Ar fi trebuit ca jucătorii care au ratat penalty-urile la barajul cu Voluntari de la Târgoviște, să se lase de fotbal? In fotbal câștigi sau pierzi, reușești execuții și faze uimitoare sau luftezi! De asta e așa frumos sportul rege!

Nu uita că sunt oameni care îți pot face statuie și apoi ți-o pot dărâma! Îți las câteva mesaje ale unor susținători ai echipei, cu completarea că mulți cred în tine și te susțin necondiționat! Tot înainte!

“Baftă Marian în continuare, capul sus, alături de tine, până la capăt!
Nu uităm câte lucruri bune ai făcut pentru acest club. Este datoria noastră să te susținem și la greu, atunci se cunosc și se văd caracterele.” – S.

“Ai apărat 5 meciuri jumătate și ai fost îngerul nostru păzitor în poarta la Chindia Târgoviște! Suntem mereu numai pe drumuri și acasă și în deplasare, suntem mereu în deplasare, suntem mândri de voi și vă așteptăm acasă! Cu tot dragul te susțin pe tine, Marian, și pe toată echipa!” – C.

“Marian Aioani, noi suntem și vom fi lângă tine. Capul sus, te susținem necondiționat. ” – A.

Foto: Costel Șerban

BMG

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro