L-a ucis și apoi a plâns lângă corpul lui! Sfârșitul tragic al dâmbovițeanului mort la metrou

         Bărbatul ucis ieri la metroul  bucureștean era din comuna dâmbovițeană Vișina. Bărbatul muncea ca paznic în Parcul Carol, slujbă de la care i s-a tras și cruntul sfârșit. Se pare că, omul a oprit accesul în parc a unei persoane suspecte, pentru că parcul este noaptea raiul celor care se droghează, iar administrația încearcă s reducă acest fenomen. Cel refuzat, însă, a copt un plan de răzbunare!

        A mers acasă de unde a luat un cuțit, după care și-a pândit victima. A așteptat că bărbatul să iasă din tură și l-a urmărit până la metro. Nu s-a temut de faptul că paznicul era însoțit de un coleg. L-a înjunghiat pur și simplu. După ce bărbatul a căzut secerat, criminalul a început să plângă lângă corpul acestuia. Cutițul îi atinsese celui atacat organe vitale, iar medicii nu l-au putut salva. Criminalul a fost ridicat de poliție de la căpătâiul mortului și și-a recunoscut crima.

        Bărbatul ucis era din Vișina și avea 50 de ani. Este tatăl a doi băieți de vârsta liceului, iar familia sa are în plasament alți doi copii. Familia a rămas acum fără nici un sprijin.

ucis bucuresti 1

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro