Iulian Vladu (PMP): „Noi, oamenii locului, știm ce este de făcut”

Iulian Vladu, liderul PMP Dâmbovița, candidat al formațiunii pentru Camera Deputaților, mizează, duminică, la vot, că dâmbovițenii vor alege dâmbovițeni, făcând aluzie că pe listele altor formațiuni politice se regăsesc candidați impuși de la centru sau care nu sunt originari din județul nostru.

“Pe 6 decembrie veți decide cum va arăta România în următorii patru ani. România are nevoie de oameni de stat, nu de politruci, pentru că urmează o criză majoră din punct de vedere sanitar, economic și social. De aceea, este foarte important pe mâinile cui lăsați țara și județul. În Dâmbovița, pe listele dictate de la centru de șefii de partide, găsim-pe locurile eligibile – oameni veniți din Prahova, Sălaj, București sau Giurgiu. Nu știu nimic despre oamenii locului și nici nu-i interesează.

Vor să-și ia mandatele și să plece cu ele în județele din care provin, așa cum au făcut în ultimii 30 de ani. Ei nu vă reprezintă și nu v-au reprezentat niciodată. Un vot pentru ei înseamnă perpetuarea lipsei de dezvoltare a județului, proiecte mici și puține, sărăcie, lipsa locurilor de muncă și a investițiilor. Am crezut că mă pot retrage din activitatea politică, sperând că vor fi alții care vor face ceea ce trebuie pentru noi toți. Am văzut cum este gestionată situația actuală din țară și am fost revoltat de tot ceea ce se întâmplă. Altfel, am luat decizia să mă întorc în politică, pentru a încerca să repar ceea ce au reușit să strice alții. Sunt un politician asumat, care va rămâne aproape de oameni așa cum am făcut și în primele mandate de deputat. Nu este suficient sa vii în fața cetățenilor doar în campaniile electorale și să te ascunzi apoi după listele de partid. Trebuie să rămâi conectat la problemele județului din care provin, să le cunoști să cauți soluții de rezolvare. Prea mult timp acest județ a fost ignorat de cei de la putere, chiar dacă, într-un fel sau altul, și-au legat de el proiectele politice. Este vremea să se ridice, dintre noi, oamenii care să-și asume cu adevărat o viziune de dezvoltare realistă și sustenabilă. Pentru că noi, oamenii locului, știm ce este de făcut. Am ales Partidul Mișcarea Populară pentru că este singurul care aduce soluții și echilibru în Parlamentul României. Pe listele noastre găsiți oameni pregătiți, oameni de dreapta, specialiști care au demonstrat că fac ceea ce spun.” a declarat Iulian Vladu. Acesta deschide listele PMP Dâmbovița pentru Camera Deputaților.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro