IPJ DÂMBOVIȚA: În 24 de ore politistii dâmbovițeni au constatat 31 de infracțiuni, peste 400 de contravenții și au reținut 26 de permise de conducere

Pentru siguranța cetățenilor, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat, în ultimele 24 de ore, în sistem integrat, alături de celelalte structuri cu atribuții în menținerea ordinii publice. Au fost organizate 157 de patrule și s-a acționat, pentru supravegherea traficului și prevenirea accidentelor rutiere, cu 8 aparate radar.

În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 46 de evenimente, dintre care 38 au fost sesizate prin SNUAU 112.

De asemenea, pe parcursul zilei de ieri, au fost sesizate 31 de infracțiuni, dintre care 24 contra persoanei și 4 contra patrimoniului.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 404 sancțiuni, în valoare de 112.628 de lei și au confiscat bunuri în cuantum de 2.705 lei.

Totodată, pentru nerespectarea normelor rutiere, polițiștii au reținut 26 de permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro