GĂEȘTI: Duminică, protest împotriva lăsării în liberate a șoferului care a ucis un copil

Mihaela a plecat să cumpere o îngheţată şi a fost adusă înapoi acasă, fără viaţă. Feţiţa a sfârşit în mod violent, fiind izbită chiar pe trecerea pentru pietoni de un tânăr, care îi este şi vecin. Mama copilei este în stare de şoc, iar rudele cer să se facă dreptate. Oamenii spun că l-au atenţionat în nenumărate rânduri pe bărbatul vitezoman să circule cu mai multă atenţie, pentru că sunt mulţi copii pe stradă. Tânărul nu i-a ascultat şi şi-a continuat vechile obiceiuri. Acum spune doar că îi pare rău. Deși a fost  reținut pentru 24 de ore, bărbatul este cercetat, acum, sub control judiciar.

Oamenii vor însă ca el să ajungă după gratii pentru a nu face și alte victime și vor organiza duminică, în parcul orășenesc Găești, între orele 12 – 14, o mișcare de protest.

 “Am copil, vreau sa fie în siguranță! Individul cu BMW, beat, ilegalist trebuie să ajungă în spatele gratiilor pentru o perioadă lungă de timp. Procurorul de caz a greșit, noi o să-l făcem să vadă realitatea!'” este mesajul de mobilizarea pentru acțiune postat pe o rețea de socializare.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro