Deputatul Daniel Blaga, vizită la centrul de vaccinare din Doicești

În contextul maratonului de vaccinare de la Doicești, maraton care implică și posibilitatea de a câștiga un premiu important pentru cei care aleg să se imunizeze, Deputatul Daniel Blaga a vizitat centrul și s-a declarat mulțumit de numărul mare de persoane care s-au vaccinat până în acest moment. De asemenea, Deputatul cosideră o idee extrem de bună inițiativa înmânării unor premii și a ținut să le mulțumească tuturor celor care s-au implicat în această campanie.
Am mers în localitate să văd cum stau lucrurile. Maratonul are loc în incinta Casei de Cultură din localitate, iar organizarea este foarte bună.
Sunt trei fluxuri de vaccinare, iar oamenii nu sunt nevoiți să aștepte mult timp până le vine rândul.
Programul de vaccinare începe la ora 8 și se termină la ora 20, pe parcursul întregului week end.
Medicii folosesc vaccinurile Pfizer și Johnson & Johnson și au doze suficiente.
Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui maraton – Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița, Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița, Instituția Prefectului Dâmbovița, Primăria Doicești și bineînțeles medicilor și asistenților.
Mă gândesc și la contribuția majoră adusă de Grupul de firme Soceram CEMROM, căruia de asemenea vreau să îi mulțumesc pentru implicare. Soceram organizează o tombolă cu premii consistente pentru cei care se vaccinează, oferind două autoturisme Dacia Logan, 50 de Smart TV-uri Samsung, 50 de combine frigorifice și 500 de fiare de călcat.
Premiile contează mult, dar cel mai mult contează să ne recăpătăm sănătatea, libertatea de mișcare, fără restricții, să scăpăm de teama de virus.”
Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro