DÂMBOVIȚA: Secția drumuri naționale montează elemente de siguranță rutieră pe DN 71 și DN 72

Secția Drumuri Naționale Dâmbovița montează elemente de siguranță rutieră pe DN 71 și DN 72 pentru limitarea efectelor accidentelor de circulație. Astfel, pe DN 72, în zona pădurii Dragodana a fost montat parapet de tip rulou, similar cu cel montat în zona Chitila, pe DN 7.  Rulourile au fost montate în zona în care se întâmplă frecvent accidente de circulație.  În același timp, un sistem de garduri de protecție este montat pe DN 71, în zona intersecției către Titu.

Parapetul pe rulouri este un sistem de protecție conceput pentru a evita evenimentele rutiere soldate cu leziuni mortale, datorită capacității acestora de dispersare a energiilor în lungul parapetului, cu ajutorul rolelor. Gardurile de protecție preiau din șocul unui accident și ajută mașina să revină pe carosabil, fără a ieși din decor.” a explicat pentru Gazeta Dâmbovița, Dragoș Paraschiv, directorul secției. 

Cele două drumuri sunt în topul celor mai periculoase drumuri din județ, după numărul de accidente soldate cu morți și răniți.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro