Chindia e și mai aproape de primul loc! 6 goluri pe Eugen Popescu!

Chindia Târgoviște a întâlnit azi pe UTA Arad pe Eugen Popescu, într-un meci din cadrul etapei 12 a Ligii a 2-a. 2000 de spectatori au fost prezenți pentru a urmări evoluția echipei noastre, vremea fiind excelentă pentru fotbal. Am dominat pe tot parcusul meciului, chiar dacă Bătrâna Doamnă a deschis scorul în minutul 12, prin Rus. Două reprize identice la prestație și scor, 2-1 /2-1.

Pentru noi au marcat: Neguț (’33), Novac (’40), Șerban (’53) și Neguț (’83). UTA reduce din diferență în minutul 66, tot prin Rus și mai are câteva tentative de a înscrie până la finalul meciului. Băieții lui Vio Moldovan reușesc cea mai bună prestație din acest sezon și e tot mai aproape de primul loc, având cu câte un punct mai puțin decât liderul Clinceni și ocupanta locului 2, Snagov! Un meci extrem de interesant va avea loc la Clinceni în etapa următoare, în cazul unei victorii putem urca pe primul loc dacă Snagov va pierde sau va remiza cu Metaloglobus. 1 pauză / 1 final – 4-2 (2-1).

Hai Chindia! Hai Târgoviște! Felicitări!

Componența echipei: Aioani / Martac, Dinu, Dudea, Dumitrașcu / Novac, Mihai L, Șerban (’80 Rogoveanu), Stoica (’66 Mihaiu) / Florea (’77), Neguț. Antrenor: Viorel Moldovan.

Bogdan Marius Gheorghe

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro