Cele mai aşteptate filme ale lui 2016! Vezi când vor fi lansate – VIDEO

DEADPOOL Un fost ofiţer al Forțelor Speciale este supus unui experiment în urmă căruia capătă puteri de vindecare accelerată și adoptă alter ego-ul Deadpool, vânându-l pe omul care i-a distrus viaţa. Filmul este destinat a fi a opta tranșă din seria de filme X-Men. Peliculă este regizată de Tim Miller, cu un scenariu de Rhett Reese și Paul Wernick, iar personajele sunt interpretate de Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, TJ Miller, Gina Carano, Brianna Hildebrand, Stefan Kapičić, și Leslie Uggams.

Deadpool este programat pentru lansare pe 12 februarie, 2016, în America de Nord.

 

Midnight Special – Povestea unui băiat care are daruri supranaturale misterioase şi încercările familiei dea  înţelege puterile sale. Regizor Jeff Nichols, scenariu Jeff Nichols, distribuţie Adam Driver, Kirsten Dunst, Joel Edgerton. Premiera va avea loc în 18 martie 2016. 

Divergente Seria: Allegiant  – Regizat de Robert Schwentke cu un scenariu de Noah Oppenheim, Adam Cooper, Bill Collage, și Stephen Chbosky. Acesta este primul dintre cele două părți cinematice bazat pe romanul Allegiant. Personajul principal este prins îmtr-o luptă nemiloasă aprinde dincolo de zidurile din Chicago care amenință întreaga umanitate.

Divergente Seria: Allegiant este programat sa fie lansat pe 18 martie.

Filmul este regizat de Zack Snyder, cu un scenariu scris de Chris Terrio și David S. Goyer. Stelele de film Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter, și Gal Gadot. Batman v Superman: Zori de Justiție va fi primul film live-action care apar şi Batman și Superman. Aceştia sunt adversari dar până al urmă Superman și Batman renunţă la dispută, împreună cu Wonder Woman, pentru a opri Lex Luthor și Doomsday la distrugerea Metropolis.

Filmul va fi lansat pe 25 martie.

 

The Jungle Book – Cartea junglei este  film de animaţie 3D, un remake al filmului animat cu același nume din 1967.  Filmul este programat sa fie lansat in Disney Digital 3D, RealD 3D și IMAX 3D pe 15.04.2016.

Huntsman: războiul de iarnă  este o fantezie  bazată pe personajele din “Albă ca Zăpada”, realizat de Frații Grimm, și “The Snow Queen” de Hans Christian Andersen. Acesta este debutul regizoral al Cedric Nicolas-Troyan. Din distribuţie fac parte: Chris Hemsworth, Charlize Theron, Sam Claflin și Nick Frost relua rolurile lor, împreună cu nou-veniții Colin Morgan, Emily Blunt și Jessica Chastain.  Filmul este programat sa fie lansat pe 22 aprilie de 2016.

Captain America: Civil War este continuarea seriei Captain America: First Avenger și Captain America: Soldatul de iarn.  Filmul este regizat de Anthony și Joe Russo, cu un scenariu de Christopher Markus & Stephen McFeely, și dispune de o distributie care include Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Emily VanCamp, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Frank Grillo, Daniel Brühl, și William Hurt. În Captain America: Civil War, Captain America și Avengers continua să protejeze lumea, dar echipa se rupe în două facțiuni opuse, una condusă de Captain America și alta de Iron Man.

Captain America: Civil War este programat sa fie lansat pe 6 mai, 2016, în 3D  și IMAX 3D.

X-Men: Apocalypse este  continuarea seriei X-Me Regizat de Bryan Singer, cu un scenariu de Simon Kinberg de la o poveste conceput de Singer, Kinberg, Michael Dougherty și Dan Harris, filmul are în distributie  pe James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Oscar Isaac, Nicholas Hoult, Rose Byrne , ye Sheridan, Sophie Turner, Olivia Munn și Lucas Till. In X-Men: Apocalipsa, primul și cel mai puternic mutant, Apocalipsa, trezit după mii de ani și deziluzionat de lumea pe care o găsește, recrutează o echipă de mutanți pentru a  “cureţa” umanitea și a crea o nouă ordine mondială. Raven, împreună cu profesorul X, trebuie să conducă la X-Men pentru a opri Apocalipsa.

X-Men: Apocalypse este programat pentru lansare pe 27 mai, 2016.

Alice Through the Looking Glass este un film de aventura-fantezie, regizat de James Bobin, scris de Linda Woolverton si produs de Tim Burton. Pelicula se bazează pe Alice în Țara Oglinzilor de Lewis Carroll. Din distribuţie: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway și Sacha Baron Cohen. Filmul este setat pentru a fi lansat de Walt Disney Pictures la 27 mai de 2016.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows – noi aventuri ale testoaselor ninja care salveză orasul amenintat cu distrugerea. Filmul este regizat de  Dave Green, iar din distributie fac parte Megan Fox, Stephen Amell, Alan Ritchson. Va fi lansat la inceputul lunii iunie.

Warcraft (pentru a fi lansat pe plan international ca Warcraft: Începutul)  se bazează pe seria de jocuri video Warcraft. Filmul portretizeaza intalnirea dintre oamenii și orcii. Este regizat de Duncan Jones și scris de Chris Metzen, având în distribuţie pe: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Robert Kazinsky, Daniel Wu, Ruth Negga, Anna Galvin și Clancy Brown. . Filmul este setat pentru a fi lansat de Universal Pictures pe 10 iunie, 2016.

The Legend of Tarzan  este o ecranizare spectaculoasă a romanului lui  Edgar Rice Burroughs,  regizaat de David Yates și scrisa de Adam Cozad și Craig Brewer, cu  Alexander Skarsgard în rolul principal, și Samuel L. Jackson, Margot Robbie, Djimon Hounsou și Christoph Waltz in distributie.

Acesta este programat pentru lansare la 1 iulie, 2016, 2D, 3D, IMAX şi 3D IMAX.

Star Trek Dincolo de este a treisprezecea pelicuulă din franciza de film Star Trek. Filmul este regizat de Justin Lin . Chris Pine și Zachary Quinto reiau rolurile lor de căpitanul James T. Kirk si Spock Commander, Filmul este programat pentru  22 iulie de 2016 la celebrarea  a 50 de ani ai  francizei star Trek.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro