TABLETA DE LUNI – Ionuț CRISTACHE – UN RĂSPUNS AMICAL

Distribuie:

Pentru tableta mea de săptămâna trecută, am fost „urechiat” amical pentru „snoava populară”, profund laică și moralizatoare, căreia nu i-am precizat sursa… Cum ea a circulat pe… piața liberă, mi s-a părut că e mai greu să găsim „posesorul” intelectual al glumei despre ateism și necazurile sale.

Mă revanșez azi, iată, precizând că noul banc filosofico-lingvistic pe care vi-l trimit a fost „popularizat” de un mare scriitor, domnul Liviu Antonesei. Și zice așa:

Mai degrabă cercetare științifică! Bărbații, femeile și o biata virgulă!  În cadrul unui experiment sociologic, unei grupe de 50 de oameni în care erau în mod egal femei și bărbați i s-a dat un text și însărcinarea să așeze în cadrul acelui text o virgulă. Textul era: „Dacă bărbatul ar ști realmente valoarea pe care o are femeia ar merge în patru labe”. Toate femeile au pus virgula după „femeia”. Toți bărbații au pus virgula după„are”.

Și pentru că în curând va apărea numărul 70 al revistei Cultura de Sâmbătă, pe care vă invit să o citiți, îmi îngădui să vă reamintesc că despre cultură se spune că este tot ceea ce ne rămâne după ce uităm ceea ce am învățat…

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro