BUCEGI: Patru turiști au căzut cu mașina într-o râpă adâncă de 10 metri

Duminică, 04 septembrie a.c., în urma unei solicitări telefonice, jandarmii din cadrul Postului Montan Zănoaga, au intervenit pe DJ 713A din Masivul Montan Bucegi, în sprijinul unor turişti care se aflau în dificultate.

Cele patru persoane, trei adulți și un copil minor, din judeţul Prahova intenționau să ajungă în zona Padina. La un moment dat, într-o curbă de pe DJ 713A Dichiu – Zănoaga, la aproximativ 1 km de intersecția cu DJ 714 Peștera – Moroeni, conducătorul auto a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum şi s-a răsturnat cu autovehiculul într-o râpă adâncă de aproximativ 10 metri.

Ajunşi în zona indicată jandarmii montani i-au găsit pe cei patru turişti într-o stare fizică bună, după ce au reuşit să iasă singuri din autovehiculul răsturnat, fiind nevoie de acordarea măsurilor de prim-ajutor copilului minor care era speriat și prezenta o escoriație în zona gurii.

Autovehiculul avariat a fost scos din râpă cu ajutorul unui buldoexcavator, turiştii aflându-se în prezent în afara oricărui pericol. La faţa locului a fost prezentă şi Poliţia pentru Platoul Montan Bucegi.

Acţiunea s-a încheiat cu succes după 2 ore.

  VID-20160904-WA0004 007_00011 VID-20160904-WA0005 001_00012


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro