ortooxacell kiss2022.gif Flax

Victorie de pus în ramă! CSM Târgovişte a răsturnat calculele hârtiei în primul meci cu Azeryol

 

CSM Târgovişte a obţinut o victorie uriaşă în prima manşă a turului inaugural din Cupei CEV, după ce a învins-o pe Azeryol Baku, cu scorul de 3-0. Vicecampioana României s-a prezentat remarcabil la debutul în a doua competiţie intercontinentală şi a răpus fără nici o emoţie unul dintre granzii Europei din voleiul feminin. Într-o dispută în care târgoviştencele plecau din start cu a doua şansă la victorie, acestea au răsturnat, pe neaşteptate, calculele hârtiei, bifând cea mai răsunătoare victorie de la înfiinţare. Neţinând seama de renumele adversarului, CSM-ul a debutat perfect în joc, lovind neîncetat gruparea din Azerbaidjan. După ce şi-a asigurat primul set cu 25-19, acelaşi lucru l-a făcut şi în manşa secundă, spre bucuria tuturor fanilor damboviţeni prezenţi în Sala Sporturilor din Târgovişte. În schimb, setul trei s-a jucat cu garda jos, iar într-un final tot vicecampioana României şi-a dovedit supremaţia. Pentru a-şi atinge succesul în doar trei manşe, trupa lui Micoli a trebuit să revină de mai multe ori pe tabelă şi să arate o determinare mai eficientă decât azerele. Tot în acest set, după ce scorul a devenit 24-24, atmosfera la fileu a fost una electrizantă jucându-se numai pe contre până la 30 – 28, unde Azeryol a salvat numai puţin de 3 mingi de meci. Disputa dintre CSM şi Azeryol a durat o 100 de minute, iar Diana Calotă et comp. au obţinut o victorie pe deplin meritată. După categoricul succes din primul joc, dâmboviţenţencele vor pleca, în retur, cu prima şansă la calificare în turul doi al competiţiei, chiar dacă disputa din Azerbaidjan se anunţă a fi una infernală. Pentru a fi sigure de calificare, târgoviştencele trebuie să-şi asigure un minim un set: „cel de aur”.

CSM Târgovişte – Azeryol Baku   3-0 (25-19, 25-19, 30-28)

CSM: A. Sobo, V. Petrauskaite, D. Calotă, A. Trică, M. Collar, R. Ivanof – K. Medved, B. Mitrănescu, E. Chantava, A.  Dediu, S. Marian. Antrenor: Stefano Micoli.

Azeryol: M. Apitz, S. Niemer, M. Kanthong, I. Karimova, K. Zhidkova, A. Karimova – E. Richey, Y. Parkhomenko, A. Stepaniuk, S. Habibova, J. Aliyeva, J. Sykes. Antrenor: Alexandr Chervyakov.

Sala Sporturilor – Târgovişte. Spectatori: 1700.

volei (1) volei (2) volei (3) volei (5)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media