ortooxacell kiss2022.gif Flax

Triumf târgoviştean la Centrul Naţional de Tenis. Vasile Duţă a câştigat Selecţia Naţionala U11

Tenismenul târgoviştean Vasile Duţă s-a prezentat la înălţime la Selecţia Naţională destinată categoriei Under 11. Sportivul de la CS Târgovişte a terminat pe primul loc turneul, după ce a avut parte de un parcurs excelent la baza sportivă a Centrului Naţional de tenis din Bucureşti. Vasilică a arătat pe toată durata întrecerii un tenis de calitate, iar în finală s-a impus în faţa lui Alin Fătu (Tenis Club Bucureşti), cu scorul de 7-5, 2-6, 6-2. Până la disputa din ultimul act, dâmboviţeanul a trecut în semifinale de Dragoş Cazacu (Ştiinţa Constanţa) – 6-1, 6-2, iar în faza grupelor de Alexandru  Giurea (CSŞ Petroşani) – 6-0, 6-0, Darius Bălan (TC Stănică Craiova) – 6-2, 6-2 şi de David Manu (TC Sun Bucureşti) – 6-1, 7-5. În schimb, în meciul din primul tur (fază eliminatorie), sportivul antrenat de Sorin Erlic l-a învins în două seturi (6-1, 6-0), pe Albert Chibulcutean, de la Spartacus Brăila. Adjudecarea Selecţiei Naţionale U11 reprezintă cel mai bun rezultat înregistrat de Duţă în acest sezon.

Andrei Voican a terminat pe 7

Un alt tenismen dâmboviţean care a luat parte la această selecţie a fost şi Andrei Voican. În urma unei evoluţii acceptabile, acesta a încheiat concursul pe locul 7, după ce l-a învins pe George Cosma (TC Stănică Craiova) – 6-4, 6-0, într-un joc ce a contat pentru locurile 7-8. Sportivul antrenat de Pompiliu Nedelcu a încheiat turneul înregistrând trei victorii şi tot atâtea înfrângeri. La această selecţie Duţă a fost favoritul principal al competiţiei, iar Voican, cap de serie numărul 5.

Oana Marinescu s-a oprit în semifinale

Tot la această întrecere, Oana Marinescu, de la Sorana Sport Club Târgovişte, s-a oprit în semifinale, după ce a cedat în două seturi identice, 0-6, 0-6, în faţa lui Michelle Wetherall, de la TC  Stănică Craiova. Începând de mâine, Radu Papoe şi Vlad Breazu (ambii de la CS Târgovişte) vor intra în focurile Selecţiei Naţionale Under 13.

Distribuie:

Un comentariu la „Triumf târgoviştean la Centrul Naţional de Tenis. Vasile Duţă a câştigat Selecţia Naţionala U11”

  1. O greșeală mică în articol.Sportivul Duță Dan Vasile este la C.S. Târgoviște,unde antrenor este domnul Sorin Erlic,însă de 3 ani de pregătirea lui se ocupă Râpeanu Florin.Mulțumim pentru articol.O zi bună vă doresc.

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media