TITU, aproape de Liga a II-a !

La Titu, un orăşel de aproximativ 12.000 de suflete, se visează frumos. Şi nu de vineri, ci de la finalul turului, când Urban s-a instalat pe prima poziţie în seria C3.

Cu Brazi, Mihăescu (1) şi Săndulescu (65) au înscris pentru o victorie importantă, Dumitrescu (24) salvând gazdele la penalty-ul executat de Minciună. Titu a controlat clar ostilităţile, lăsând impresia că poate urma Chindia în Liga a II-a. Doar că principala contracandidată la promovare nu mai e Chimia, ca în 2011, ci CS Buftea, formaţie pregătită – culmea – de Costel Pană, omul care reuşea să câştige C3 în sezonul trecut.

Sigur, mai e mult până la finalul sezonului, fix zece meciuri de disputat, dar dâmboviţenii pot lua o opţiune serioasă pentru Liga a II-a peste o săptămână şi jumătate, când e cu Buftea. Tot la Titu! Punctele se strâng cu o constanţă nemaiîntâlnită până acum la echipa lui Nicu Croitoru.

“E o victorie extrem de importantă şi destul de clar obţinută. Diferenţa putea fi şi mai mare”, vorbeşte tehnicianul, care şi-a ispăşit cu Brazi a doua etapă de suspendare după eliminarea de la Conpet.

Din păcate, doar 300 de spectatori au venit la derby-ul etapei în Liga a III-a. “Sincer, mă aşteptam să vină mult mai multă lume. Am rămas puţin dezamăgit”, declară Croitoru.

“Chimia Brazi are obiectiv menţinerea în Liga a III-a. Au plecat mulţi jucători, nu putem vorbi de promovare” – Octavian Grigore, antrenor Chimia Brazi

text și foto: liga2.ro

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro