Tată și fiu în duel pentru primul loc în finala World Cup Judgement Day

Tatăl si fiul s-au întâlnit în finala World Cup Judgement Day Nunchaku Fight 95 kg seniori, unde cel care a câștigat a fost fiul.

Târgoviște a dat 4 sportivi, iar aceștia s-au întors cu 4 rezultate remarcabile pentru județul Dâmbovița: trei medalii de aur și una de argint. Tatăl și fiul s-au aflat în finala celei mai mari competiții de arte marțiale din România, fiul fiind cel câștigător(Campion Marin George Mihai, Vicecampion Marin Marius).Aurul și argintul au mers în aceeași familie de sportivi, la ceilalți doi fii, campioni la categoriile lor. Asociația Club Sportiv Marin Marius Mihai Martial Arts Târgoviște a cucerit la această competiție cele mai înalte trepte ale podiumului.

Gabriel Marin, Câștigator al World Cup Judgement Day -70kg juniori 2019, medaliat cu aur.

David Marin, Câștigator al World Cup Judgement Day -75 kg medaliat cu aur în fața favoriților din Bulgaria.

”Asociația Club Sportiv Marin Marius Mihai Martial Arts Târgoviște vă mulțumește tuturor pentru susținere, mai ales târgoviștenilor noștri și sponsorului nostru ”Flax Computers” la cel mai mare eveniment de arte marțiale din acest an din țara noastră. Vreau să îmi felicit sportivii și în același timp toți partenerii de antrenament care fac parte din clubul nostru, Asociația Club Sportiv Marin Marius Mihai Marțial Arts Târgoviște!

Specific încă o dată faptul că orice practicant de arte marțiale care vrea să facă parte din echipa noastră are șansa să obțină performanțe deosebite la rândul lui și dacă are ambiție și se dedică acestui sport, îl așteptăm în club. Am dovedit asta și prin rezultate nenumărate și cu alți sportivi, așa că dragi prieteni și elevi vă aștept la sală!” a transmis Marius Mihai printr-o postare de pe Facebook.

Sursă foto:Facebook-Marius Mihai Marin


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro