Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturi de finală la Stanford

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 5 şi locul 32 WTA, s-a calificat, miercuri, în turul doi al turneului de la Stanford (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 795.707 dolari.

Cîrstea a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-3, 6-3, după o oră şi 24 de minute, pe Coco Vandeweghe (SUA), jucătoare venită din calificări şi poziţia 245 în ierarhia mondială.

În sferturi de finală, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Olga Govorţova (Belarus), locul 83 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-4, de Samantha Stosur (Australia), a doua favorită a competiţiei şi poziţia 13 în clasamentul mondial.

Pentru calificarea în sferturi de finală la Stanford, Cîrstea va primi 120 de puncte WTA şi un cec în valoare de 19.300 de dolari.

În proba de dublu de la Stanford, perechea Sorana Cîrstea/Mallory Burdette (România/SUA) a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 2-6, 6-3, 10-8, după o oră şi zece minute, de cuplul Daniel Hantuchova/Lisa Raymond (Slovacia/SUA), cap de serie numărul 3.

Sursa www.mediafax.ro


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro