ortooxacell kiss2022.gif Flax

Sorana Cîrstea câștigă în primul tur la Madrid, după un meci cu multe emoții

Sorana Cirstea incepe cu dreptul puternicul turneu Masters de la Madrid, patronat de Ion Tiriac, castigand in runda inaugurala in fata Katerinei Siniakova din Cehia, locul 51 WTA.

Partida s-a terminat in 3 seturi, scor 6-4, 2-6, 6-4, dupa doua ore si 5 minute de joc.

Prima mansa a fost una echilibrata, decisa pana la urma de un singur break, acela facut de Sorana, care s-a impus cu 6-4 dupa 45 de minute de tenis echilibrat. Sorana nu a mai tinut acelasi ritm bun insa din prima mansa si in setul secund, acolo unde a pierdut fara drept de apel cu 6-2, dupa 33 de minute.

Diferenta a fost facuta de setul decisiv, acolo unde Sorana si-a regasit loviturile din primul set, si-a regasit calmul si echilibrul si a dus partida catre o victorie meritata.

Chiar si asa, la 5-1, Sorana Cirstea a avut mari emotii, pierzand 3 game-uri la rand, Siniakova venind la 5-4 si amenintand serios partida Soranei, care ratase game-urile anterioare doua mingi de meci.

A venit finalul pana la urma la 6-4, iar Sorana, locul 35 WTA, va da piept in turul II cu Daria Kasatkina din Rusia, favorita 14 la Madrid.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media