Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3656
30-11-2021

Sebastian Costache din Târgovişte, campion al galei BCT de MMA, de la Brăila

Târgoviştea se menţine în frunte, la competiţiile profesioniste de Arte Marţiale Mixte (MMA). Elevul lui Viorel Staicu, la C.S. Ager Târgovişte, Sebastian Costache a învins vineri, în gala Black Cage Tournament, la categoria -85 kg şi a obţinut cupa în urma unui meci greu. „Am avut momente dificile, dar le-am depăşit.  Eram aproape să cedez în repriza a doua, dar cuvintele antrenorului meu m-au montat şi mi-am revenit. Adversarul meu este un sportiv foarte înalt. Mi-am dat seama că trebuie să schimb tactica pentru a învinge şi am câştigat meciul în ultima repriză”, ne explică sportivul. „A fost un meci foarte greu, pe care Seba l-a câştigat la puncte. A reuşit să iasă din multe tehnici, dar nu a putut să termine meciul înainte de limită. A trebuit să schimbăm abordarea meciului pentru victorie. Seba arătat spiritul de luptător pe care îl cultiv la sală şi care completează perfect o condiţie fizică bună şi însuşirea tehnicilor de luptă”, este reţeta succesului, dezvăluită de antrenorul său, Viorel Staicu.

La vârsta de 36 de ani, Sebastian Costache, neînvins de patru meciuri, dă exemplu de viaţă sportivă ordonată. „Mulţi se retrag deja la vârsta aceasta. Eu am grijă de corpul meu, sunt atent la alimentaţie şi îmi resprect programul de odihnă. Vreau să continui să lupt şi în alte gale şi îmi doresc meciuri în străinătate”, spune Sebastian care îşi împarte timpul între sport şi serviciu. „Din păcate, nu mă pot dedica sportului, aşa cum îmi doresc. Am un serviciu, respect programul şi-mi îndeplinesc sarcinile de muncă”. 

Pentru sportivul târgoviştean urmează o perioadă activă de recuperare pentru că în martie îl aşteaptă o nouă gala din promoţia BCT, la Craiova.  Cât priveşte victoria de la Brăila, „cea mai mare bucurie este că am ieşit sănătos”, consideră Sebastian Costache.

CITEŞTE ŞI:

PROFIL DE LUPTĂTOR ÎN CUŞCĂ: SEBASTIAN COSTACHE – PRIVIRE ASPRĂ, CORP PUTERNIC, SUFLET BLÂND, FIRE CUMINTE (FOTO)

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media