A răzbunat eliminarea prematură de la Naționalele de iarnă U14! Oana Marinescu a cucerit “Trofeul 4 Tenis”

 

Tenismena Oana Marinescu și-a luat revanșa după eliminarea prematură de la Campionatul Național de iarnă U14! Sportiva antrenată de Florin Râpeanu a devenit câștigătoarea “Trofeului 4 Tenis”, concurs desfășurat la Ploiești, în această săptămână. Jucătoarea de la Sorana Sport Club Târgoviște a intrat în posesia trofeului pus în joc la categoria U14, după ce a terminat pe primul la turneul final. În disputa pentru prima treaptă a podiumului, târgovișteanca a trecut pe rând de Ștefania Pantaia (AS Double AS Tenis Club Ploiești) – 7-6 (5), 1-6, 6-4, Irina Iurea (AMP Gold Club Ploiești) – 6-4, 6-0 și de Andreea Cristea (Club Sportiv Tenis) – 6-2, 6-1. De asemenea, în calificările întrecerii, Marinescu a eliminat-o pe Eva Preoteasa (AS Tenis Club București), cu scorul de 6-1, 6-0. Pe podium, în spatele dâmbovițencei au terminat Ștefania Pantaia (fav. 1) și Irina Iurea. La același turneu, dar la masculin, Vasile Duță (CS Târgoviște) a finalizat competiția tot pe primul loc întrecerea dedicată categoriei U14.


Ionuț Parghel


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Un gand despre “A răzbunat eliminarea prematură de la Naționalele de iarnă U14! Oana Marinescu a cucerit “Trofeul 4 Tenis”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca