ortooxacell kiss2022.gif Flax

Noapte albă pentru suporterii Stelei, la Târgovişte – oraşul lui Reghecampf (VIDEO)

După superba victorie de aseară a echipei Steaua Bucureşti în faţa unei dintre cele mai bune echipe ale lumii, deținătoarea Trofeului Ligii Campionilor, Chelsea Londra, la Târgovişte, oraşul lui Reghecampf, suporterii au sărbătorit în stradă. Cu mic cu mare, s-au strâns în centrul municipiului, unde au scandat minute în şir numele celui care a  adus victoria Stelei, Raul Rusescu. Nu au uitat nici de duşmanii tradiţionali de la Dinamo, cărora le-au urat “numai de bine”.

Imediat după meci, antrenorul Laurenţiu Reghecampf a declarat presei centrale: „Calificarea se va juca la Londra. Sunt mulţumit de rezultat, pentru noi e o performanţă foarte mare, am câştigat totuşi în faţa lui Chelsea, care este deţinătoarea Champions League. Cred că o să formăm o echipă puternică. Dacă vrem ca la anul să ne batem cu marile echipe ale Europei, trebuie să facem un prim pas la Londra, să câştigăm pe Stamford Bridge. Încă nu am realizat nimic, euforia nu ne ajută cu nimic în momentul de faţă”.

Fanii târgovişteni ai Stelei s-au arătat încrezători în şansele echipei de a învinge în returul acestei duble manşe din optimile de finală ale Europa League ce va avea loc pe 14 martie, la Londra.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media