Noapte albă pentru suporterii Stelei, la Târgovişte – oraşul lui Reghecampf (VIDEO)

După superba victorie de aseară a echipei Steaua Bucureşti în faţa unei dintre cele mai bune echipe ale lumii, deținătoarea Trofeului Ligii Campionilor, Chelsea Londra, la Târgovişte, oraşul lui Reghecampf, suporterii au sărbătorit în stradă. Cu mic cu mare, s-au strâns în centrul municipiului, unde au scandat minute în şir numele celui care a  adus victoria Stelei, Raul Rusescu. Nu au uitat nici de duşmanii tradiţionali de la Dinamo, cărora le-au urat “numai de bine”.

Imediat după meci, antrenorul Laurenţiu Reghecampf a declarat presei centrale: “Calificarea se va juca la Londra. Sunt mulţumit de rezultat, pentru noi e o performanţă foarte mare, am câştigat totuşi în faţa lui Chelsea, care este deţinătoarea Champions League. Cred că o să formăm o echipă puternică. Dacă vrem ca la anul să ne batem cu marile echipe ale Europei, trebuie să facem un prim pas la Londra, să câştigăm pe Stamford Bridge. Încă nu am realizat nimic, euforia nu ne ajută cu nimic în momentul de faţă”.

Fanii târgovişteni ai Stelei s-au arătat încrezători în şansele echipei de a învinge în returul acestei duble manşe din optimile de finală ale Europa League ce va avea loc pe 14 martie, la Londra.

 


Valeriana heidelbergcement
Paleologu
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro