Mobilizare totală! 10.000 de dâmbovițeni vor susține Chindia în meciul cu FCSB!

Chindia Târgoviște se pregătește de meciul cu FCSB, din cadrul etapei a 13-a a Ligii 1, programat duminică, 20 octombrie, de la ora 20:30, pe Ilie Oană. Oficialii au organizat o conferință de presă, care va avea loc vineri, de la ora 14:00. Cu un moral excelent, după 3 victorii consecutive și o remiză, târgoviștenii vor ținti victoria în meciul cu echipa aflată pe locul 10, sub Chindia, care are același număr de puncte, 15. În cazul unei victorii a echipei noastre, putem urca pe loc de play-off, în cazul unui eșec sau semi-eșec al echipelor Sepsi, Astra sau Botoșani, Viorel Moldovan având ocazia de demonstra că nu a folosit cuvinte mari când a anunțat că obiectivul echipei e clasarea pe un loc din primele 6 ale Ligii!

 

Entuziasm ridicat pentru susținătorii Chindiei.

Peste 7000 de bilete au fost vândute până în acest moment, în condițiile în care mai sunt 3 zile până la meci. Casele de bilete sunt în continuare deschise, până la ora meciului. Clubul recomandă o prezență la stadion cu 45-60 de minute înaintea meciul, pentru a se evita accesul îngreunat. După estimarea noastră, ambele tribune vor fi ocupate de dâmbovițeni, pentru prima dată de când Chindia evoluează la Ploiești. Atmosfera va fi cu siguranță foarte frumoasă, publicul fiind recunoscut pentru aportul adus în evoluțiile băieților noștri!

 

Toate condițiile pentru un joc de calitate!

În jur de 18 grade vor fi la ora meciului, fără șanse de precipitație, elemente ce asigură condiții excelente de joc pentru această perioadă a anului! Mai mult de atât, meciul se va disputa în nocturnă, caracteristic unui meci de calibru. Nu ne rămâne decât să dăm ce avem mai bun pentru a câștiga prima confruntare oficială cu FCSB! Hai Chindia!

 

BMG


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro